שאלה בקשר לספר ה-6!!

LA EyEs

New member
שאלה בקשר לספר ה-6!!

היום סיימתי לקרוא אותו (הגיע הזמן לא?) ולא בדיוק הבנתי משו! כשהארי ודמבלדור הגיעו לטירה דמבלדור שיתק את הארי.. ומאלפוי העיף לו את השרביט.. אז השאלה היא למה לעזזל הוא שיתק אותו?? להגן עליו?? לא נראה לי הגיוני במיוחד.. כי מפני מי הוא יגן עליו ,הם היו שם לבד.. והוא היה קורע למאלפוי את הצורה :), ואז מחזיר לדמבלדור את השרביט והיה יכול להיות טוב ויפה.. מה דעתכם על העניין?

דמבלדור ידע

דמבלדור ידע שהאוכלי מוות יעלו גם לטירה. בכל הקטע הזה בספר הייתה תחושה כאילו דמבלדור יודע מהכל.

LA EyEs

New member
אבל..

כן אבל עד אז.. אלוהים גדול.. שמת לב כמה זמן הוא ומאלפוי ניהלו את הדיון שלהם??

שומו

New member
דווקא כן.

למה לא
בגלל שהוא מת בסוף
הלוחמה הפיכולוגית עבדה מצוין, היא הייתה נגד מאלפוי ועבדה עליו בצורה מושלמת.

LA EyEs

New member
אבל לא היה צריך את זה..

אם הוא לא היה מטיל על הארי את השיתוק... חוץ מיזה, אתם לא חושבים שזה יותר מסוכן לשתק את הארי מתחת לגלימה ככה שאם בטעות איזה אוכל מוות נוגע בו הלך עליו.. לפחות אני מדמיין את זה כמעבר דיי צר והוא תקוע באמצע.. שלא נראה לי מגן עליו יותר מדיי...

LA EyEs

New member
מצד אחד..

היא עבדה.. מאלפוי לא הרג אותו.. מצד שני הוא ניסה לשכנע את מאלפוי לעבור לצד השני (לצד האמת חח, ככה קראו לזה?) ולא הלך לו.. אבל שוב זה לא בדיוק עזר לו.. הוא מת בסוף..

rds15

New member
דווקא לא.

הוא ניסה לשכנע את מאלפוי לעבור צד, ובשביל זה הוא צריך שהארי לא יתערב.

City Of Angel

New member
תאמיני לי שכבר חשבנו על זה...

יש המון אירועים לא ברורים בכל עניין סנייפ המוות של דמבלדור, אם תדפדף קצת בפורום תמצא כמה. גם אם לא נגזים ונגיד שדמבלדור עדיין בחיים או שהוא תיכנן את המוות של עצמו, אין ספק שיש משהו שאנחנו (והארי) לא יודעים.

saaror

New member
היא עשתה את דמבלדור יודע כל

חוץ מזה שהשמידו את ההורוקרוקסים. זה מוגזם. השאלה שלך במקום.

באמא שך

New member
בשביל שהארי לא יהיה מספיק מטומטם

בשביל לקפוץ על כ5 אוכלי מוות בבת אחת ובשביל שייראה הכל מהצד ויוכל להשאר בחיים בשביל לתעד את זה ודמבלדור יודע שהארי יעשה משהו קיצוני ולא יישב בשקט בצד כשהם הורגים אותו. ולדמבלדור יותר חשוב שהארי יחיה מאשר שהוא, כי בשבילו המוות לא משמעותי כל כך. ובינינו, להארי אין שום סיכוי נגד כל אוכלי המוות ביחד , ונגד סנייפ, אפילו עם צ"ד מאחור..

מממ....

דבלדור ידע שיש לו רק כישוף אחד ובדיוק התחשק לו לבדוק אם הוא עדין מסוגל לשתק מישהו, הוא זכר שהארי גרם לו לשתות את השיקוי המגעיל ההוא ונקם בו..... סתם אני מסכימה עם כל מה שהאחרים אמרו ואין לי כוח לכתוב את זה שוב

למעלה