שאלה בקשר לסמי

crazyforyou92

New member
שאלה בקשר לסמי

השחקנית שמשחקת אותה היום שיחקה אותה גם לפני שהיא נהייתה רעה? כשסמי יצרה את וויל עם לוקאס היא הייתה רעה?

היא הייתה סוג של רעה,

היא ניסתה להפריד בין קארי (אחותה ) ואוסטין, אבל תאכלס לדעתי סאמי לא רעה. פשוט עברו עליה הרבה דברים והיא תמיד הרגישה פחות אהובה מהשאר, ואנשים כאלה נוטים לפתח מין רגשות נחיתות ולבטא את זה החוצה באופן מוגזם. הייתה איתי מישהי כזו בצבא, היא פשוט הייתה פסיכית על כל הראש, אבל הדברים האלה נובעים מאיפה שהוא. אני מאמינה שברגע שלסמי יהיה מקור יציב של אהבה, היא תתרכך.

hillator

New member
די נכון

כל הבלגן התחיל שתמיד השוו אותה לאחות שלה.. ולדעתי מרלנה הייתה חרא של אמא במובן הזה

סמי

את השחקנית שיחקה אותה שחקנית מאז שהיא נהיתה גדולה. כשסמי נכנסה להריון מלוקאס היא היתה רעה . התנהגה ברשעות ואמרה לאוסטין במשך כמה שנים שהוא האבא של וויל כי היא היתה מאוהבת בו . סמי לא היתה ממש רעה היא פשוט התאהבה בו ורצתה לעשות הכל בשביל להשיג אותו . היתה לה ילדות קשה . היא נאנסה, אבא שלה "מת" ,הבחור שהיא התאהבה בו התברר כחבר של אחותה. סמי לא רעה היא פשוט עושה שטויות מתוך כעס ואז משקרת על זה... יש כמה ספויילרים רציניים לגביה אם את רוצה אני אגיד

crazyforyou92

New member
אוקיי... אז...

אני מבין שמהרגע שסמי כבר הייתה גדולה כבר כל הבלגן של החיים שלה התחיל והיא נהייתה "רעה"

"רעה" זה מושג יחסי ../images/Emo3.gif

אם את מדברת על ממש רוע לב, מבחינת רצון לגרום נזק לאחרים כל הזמן אז לא, סמי לא רעה. לסמי הייתה פשוט ילדות עקומה מאוד שכתוצאה ממנה היא לא ממש התבגרה, וכדי להוסיף על הצרות יש לה גם בטחון עצמי ממש ברצפה ככה שהיא לא חושבת שמישהו ישים עליה אלא אם כן היא תגרום לו. [שוב, רגשי נחיתות לאחותה וכו..] אז כושר השיפוט שלה מושפע מאוד והיא עושה שטויות, ההגיון שלה פועל כמו של ילדה קטנה "כדי להשיג ככה וככה צריך לעשות א,ב,ג, והיא שוכחת שיהיו תוצאות. טוב כל זה נכון לגבי העבר לפחות, בהווה כל מה שהיא עושה כבר קצת שונה אבל.... אם אני אתחיל לחפור אי אפשר יהיה לעצור אותי :S וכן, אליסון סוויני משחקת את סמנת'ה בריידי מאז שהדמות שלה חזרה לסדרה ב SOARS

hillator

New member
בידיוק

זה לא רוע.. אי אף פעם לא קמה בבוקר ואמרה "אני אסממם את החבר של אחותי"

למעלה