שאלה בקשר לסינמטק

ניקוצים

New member
שאלה בקשר לסינמטק

בקשר לאירוע שיתקיים בסינמטק, יושבים שם על כיסאות כמו באולם תאטרון ובסוף מוחאים כפיים באלגנטיות? או שמסתובבים שם ואפשר לעשן שם ולשתות?

moshel

New member
תשובה

באולם עצמו יושבים על כיסאות מרופדים כמו בתאטרון מתבוננים על מסך ענק שומעים את המוסיקה במערכת דולבי דגיטל עם סראונד ונהנים גם מהרצאה של אורי ברייטמן וגם מהכיתוביות שהכנו על כול קטע וקטע שאנו נקרין ומוחאים כפיים. ואי אפשר לעשן או לשתות !!! בכניסה לעומת זאת יוקם דוכן של חנות הדיסקים המתמחה בפסיכדליה ורוק מתקדם "קצת אחרת" שתימכור דיסקים וDVD שקשורים לרוק מתקדם בהנחה ניכרת שתקפה רק לאירוע זה !!! ובנוסף במקום ישנו בית קפה שבו תוכל לעשן ולשתות קפה או כול שתיה אחרת וגם להזמין לאכול ובנוסף וזה הכי חשוב תוכל לפגוש עוד אנשים כמוך שאוהבים רוק מתקדם כך שתוכל לשוחח ולהחליף דעיות ולהכיר אנשים חדשים. וכול זאת במחיר של 40 שקלים בלבד להזמנת כרטיסים מראש ללא תשלום היכנס לאתר שלי www.progrock.co.il MosheL

זה אירוע אלגנטי כזה

יושבים על כורסאות אדומות בחושך, רואים קטעים מהופעות - ואם רוצים לשירותים או לשתות קפה, אפשר לצאת החוצה מן האולם (בשקט-בשקט), לרדת במדרגות ולעשות מה שצריך. אפשר למחוא כפיים ולהגיב להופעה, אבל סביר להניח שהאמנים לא יגיבו לך בחזרה מפני שהם לא באמת שם.

ואז מתפלאים שיש לפרוגרים תדמית

של צפונים מתנשאים....

תראה פעם את היפנים בהופעה

אחרי שראיתי את הקהל היפני יושב בשקט מופתי מול דרים ת'יאטר וקינג קרימזון, אתה תבין שכולם שם ביפן צפונים מתנשאים

moshel

New member
ואני דווקא ראיתי קהל יפני משולהב

בכמה וכמה הופעות רוק לדוגמא של Uriah Heep אולי בהופעות של פרוג הם יושבים בצורה מתורבתת אבל הלואי שאלינו יבואו כול ההופעות שמתקימות ביפן ואני מבטיח שגם אני אתנהג כמו היפנים :)

למעלה