שאלה בקשר לסימס עונות ]:

יו יו3

New member
שאלה בקשר לסימס עונות ]:

מישהי בסימס שלי יש לה גינה, ושמתי ממטרות והכל, ושתלתי תותים ומלפפונים ועגבניות ומלא דברים. בקיצר.. כשהם מוכנים אז אני עושה tend, ואז כשאני הולכת למכשיר שעושה שייקים, ואני לוחצת על stock זה אומר לי משהו מוזר.. לא זוכרת בדיוק מה הוא אומר לי, אבל זה היה משהו עם המקום הזה של הסימים שהם מקבלים מתנות מהעבודה ומהנקודות של החיים שלהם וזה.. מישהו יודע מה קרה? :-*

Bunny 5

New member
\קסם|

את יכולה להכין מיץ רק מפירות שגדלו על העצים.

Bunny 5

New member
../images/Emo28.gif

קודם כל תדבר יפה. ורוב הפירות צומחים על עצים בסימס, אתה לא יכול לעשות מיץ מעגבניות |:

t o o t

New member
פשוט..

רק הסים שקטפת איתו את הפירות יכול למלא את המסחטה.. ואז כולם יכולים לעשות מיצים(אחרי שהיא מלאה).

Freedom Inside

New member
tend אומר שהם מטפלים בצמחים

כלומר - תולשים את העשבים השוטים. כשיש ירקות על הצמח את צריכה להגיד לסימס לעשות harvest, שזה אומר לקטוף את הירקות. ואז זה יכנס להם לאינונטורי והם יוכלו לעשות מיץ. בחייאת, אנשים, תלמדו אנגלית, זה עוזר בחיים.

M o o M o o

New member
היי ירדןXDD

את צריכה לקטוף את הפירות ואם אין לך harvest זה אומר שעדיין לא צמחו הפירות ..

13daniel13

New member
../images/Emo207.gif שאלה^^"

קיי, הסימס צמח שלי רוצה לעשות מתיחה על מישהו, רשום שזה נמצא ב"פראנק", אני לא מוצאת את האופציה שמתיחה שהוא רוצה לעשות בפראנק [מתיחות, prank]. ועוד סימס צמח [אחר] רצה לעשות תינוק צמח, אבל אני, שוב, לא מוצאת את האפשרות.

Lord VoIdemort

New member
נמ

תינוק צמח- את פשוט לוחצת על אותו הסים שבו את שולטת ובוחרת Have a baby. לא הבנתצי ממש את השאלה הראשונה.

13daniel13

New member
אממ^^

לאנשי צמח יש מתיחה יחודית ואני לא רואה אפשרות להפעיל אותה..

למעלה