שאלה בקשר לסימולטור ??

ors211

New member
שאלה בקשר לסימולטור ??

אם בדקתי בסימולטור התקפה מסויימת לדוגמה נגד טבע התוצאה שאני יקבל היא בדיוק מה שיקרה אם אני מתקיף ? או שיש מצב שהסימולטור מזייף ואני יחטוף

GeneratioNa

New member
כן..

אבל אם זה לא נגד טבע אז יכול להיות שיש חומה -> עוד נפגעים יכול להיות מלכודות -> חלק מהחיילים יהיו בשבי -> פחות חיילים תוקפים -> יותר אבדות ואל תשכח שגם נגד הטבע אתה עם גיבור, שזה עוד כוח

The Farmer1

New member
לא

יש הרבה נתונים שהסימולטר לא לוקח בחשבון לדוגמא: כמות התושבים (זה מאוד משפיע) גיבור שיפורים בחיילים (בנפח או בנשקייה) בסימולטור של פלוס אפשר להזין את הנתונים האלה והתוצאה הרבה יותר מדוייקת. אם אתה מתכנן תקיפה רצינית שהתוצאה של הסימולטור ממש חשוב לך מומלץ לבקש מחבר שמשתמש בפלוס לעזור לך.

Nir and Beer

New member
בונוס שנקרא מורל

ככל שההפרש בין השחקנים יותר גדול , ככה גדל הבונוס לטובת השחקן הקטן יותר הנוסחא מעולם לא התפרסמה אלא רק העובדה שהיא קיימת

ors211

New member
אני רוצה לתקוף את הטבע

לכבוש אואיזיס אז אין שם תושבים הסימולטור מראה שאני מאבד 50% מהצבא (מה שאני מוכן לאבד) רק שלא היה הפתעה ואני יאבד הכל

B l a c k ICE

New member
או פחות...

לי יצא שתקפתי נווה מדבר ואיבדתי פחות חיילים ממה שהסימולטור אמר לי. (סימולטור מורחב...)

xxx RAANAN xxx

New member
תשובה,

רוב הפעמים הסימולטור לא טועה. הבעיה נמצאת בנו שאנחנו לא שמים את הנתונים הנכונים בסימולטור , כגון : כמות האוכלוסיה כוח הגיבור ועוד כמה פרמטרים. אבל בגדול הוא נכון ומדוייק.

ors211

New member
בסימולטור הרגיל

אין אופציה של גיבור או אוכלוסיה

GeneratioNa

New member
אם נגיד יש לו 250 התקפה

אז תשים אותו כחייל שיש לו 250 התקפה..

למעלה