שאלה בקשר לסיאנס

שאלה בקשר לסיאנס

אני רוצה לעשות סיאנס אבל שמעתי שיש אנשים שעשו סיאנס והשתגעו מזה. האם זה נכון ועם כן אז למה?

Sashoosh

New member
הסבר.

אני לא מתמצאת כל כך בסיאנסים ולא התנסיתי בזה מימיי, אבל ספרו לי כל מיני דברים וגם קצת קראתי. כן, יש אנשים שהשתגעו מזה מפני שלא קיימו את זה נכון, צריך לעשות את זה עם אנשים מנוסים ומביני עניין, אי אפשר ביום בהיר אחד להחליט שבא לך לעשות סיאנס, לאסוף כמה חברים חסרי ניסיון ולעשות, כי זה לא יצליח, מומלץ ללמוד לפני, וכמו כן גם לדבר עם אנשים מנוסים ולהבין מהם מה שהם אומרים.

ת מ ו ז

New member
הסקרנות הרגה את החתול

מכירה את הפתגם? אני נגד סינאס מסיבה פשוטה, שזה מטריד את הרוחות ומכייון שאחוז גדול מאוד מאלה שעושים את זה לא יודעים איך לעשות את זה לא לומדים על זה כלום לפניכן, ואז מתפלאים למה קורים דברים. סינאס מטריד את הרוחות... ואם בשביל הרגישום שלך את רוצה לעשות סינאס פשוט תימצאי לך ריגושים אחרים.

תגובה והערה..

התגובה היא שאנשים משתגעים או קורים להם כל מיני דברים שונים ומשונים זה בגלל שהם (ברוב המקרים) מתלהבים ועושים סיאנס בלי לדעת הרבה על מה שהם עושים. הם מגיעים למצבים שיכולים להיות לא כל כך מסובכים בשביל אדם מנוסה אבל בשבילם זה מסובך כזה ומפחיד והם נתקעים בלי שמץ של מושג מה לעשות ולפעמים הם גורמים נזק בלתי הפיך שגורם מה שהוא גורם.. וההערה היא (אם יורשה לי..) הסיאנס לא בהכרח מטריד את הרוחות. אם אתה מנג`ס לאיזה רוח מסויימת שנמצאת באיזה נירוונה אז זה בטח מטריד (במקרה הטוב..) אבל אם אתה מזמין כל רוח שמוכנה לבוא זה לא בדיוק הטרדה. הרוח באה כי היא רוצה לבוא. זה יכול להיות גם טוב בשביל הרוח כי היא יכולה להעביר מסר מסויים שיש לה להעביר ואין לה כל כך איך.. זה כמו בתקשור כשרוחות מופיעות מרצונן על מנת להעביר מסר. יש רוחות שנמצאות עדיין במקום שזה לא כל כך מטריד אותן לשבור לרגע את השיגרה ולקפוץ הנה להעביר מסר.. -שבת שלום לכולם.

I am a freak

New member
מחזק את דעתו של האיש הנחמד-

סיאנס זה פעולת תקשור- לא פעולת כפיה. בסיאנס את בעצם פותחת קשר בין "העולם שלנו" ל"עולם הרוחות", בצורה ברורה וחדה- ומזמינה אל מקום מושבך "רוח", שתואיל בטובה להגע ולתקשר איתך. את לא כופה את עצמך על הרוח
סיאנס נחשב כדרך נחותה לתקשור- כך שכפיה והטרדה כלל לא באות בחשבון.
הפריק.

למעלה