שאלה בקשר לסטארגייט - אני שובר ת'ראש שבועות !

Tal Miller

New member
שאלה בקשר לסטארגייט - אני שובר ת'ראש שבועות !

היום ראיתי את הפרק עם כל המציאויות המקבילות וזה עוד יותר בלבל אותי.
אוקיי אז ככה זה מה שאני יודע: ד"ר וויר היתה המפקדת של הSGC, ואז נשלחה בתור... שגרירה או משהו לOUTPOST של הANCIENTS באנטרקטיקה.
אוקיי.... ואז באה העונה ה9 אני חושב, וזה היה כוואלה שמה על דניאל ג'קסון את הצמיד הזה ואז הוא פספס את הדדאלוס. ועכשיו בפרק היום דפק לי את המוח וגם בגלל שקראתי דברים בויקיפדיה שבכלל לא הבנתי כלום!
השאלות שלי:
1) מה זה הדדאלוס? ולמה דניאל פספס את זה ? 2) מתי ד"ר וויר טסה לפגאסוס לאטלנטיס, הרי היא שגרירה באנטרקטיקה 3) למה אין כלום בSG1 על הטיסה הזה, זה אמור להיות כאילו פרויקט מטורף לא? לטוס לגלקסיה אחרת 4) איך הם מצאו את אטלנטיס בכלל? ומה יש שמה שכל כך חשוב, הרי דיברו על זה איזה כמה עונות שלמות בחיפושים אחרי זה 5) מי זה הWRAITH? 6) לפי מה שאני יודע הWRAITH הם עוד אויב, הם תוקפים את כדור הארץ? את האורי?? 7) עוד משהו שנזכרתי, למה לא היה מן פרק מקשר? רגע אחד גנרל אוניל ואז גנרל לנדרי, טיאלק מתחפף, קרטר גם... דניאל גם .. כולם... ואם מישהו מאוד נחמד הוא יכול פשוט לספר לי את הסיפור הזה בפירוט שאני אבין, כי לפי מה שאני יודע יש גם סטארגייט אטלנטיס, ואני לא מבין איך משהו מתקשר למשהו ואיפה. תודה מראש. :)

d1f2

Active member
ספוילרים לסטארגייט עונות אחרונות ולאנלנטיס

1. דדאלוס זאת הספינה שעוברת בין ה OUTPOST בגלקסיית הפגסוס לבין כדור הארץ. (יש את הפרומיתאיוס ויש את הדדאלוס שהן ספינות חלל) 2. בתחילת העונה ה8 ד"ר וויר טסה לאטלנטיס. 3. יש הקשרים לאטלנטיס בסידרה SG-1 אבל היוצרים רצו להפריד בין הסדרות אז לא צריך לדבר על אטלנטיס ב SG-1. 4. לא זוכר כבר איך מצאו. תצפה באטלנטיס ותבין הכל. 5. WRATH הם האויב בגלקסיית הפגסוס כמו הגואולד רק שהם ניזונים מבני אדם כדי לחיות. 6. הWRATH נמצאים בגלקסיית הפגסוס והם לא מגיעים לכדור הארץ ולא לאוריי כי הגלקסיות רחוקות זו מזו. ושוב, היוצרים לא רצו לחבר את שתי הסדרות. 7. פרק מקשר בין מה למה? בין SG-1 לאטלנטיס? תצפה בעונה 1 פרק 1 של סטארגייט אטלנטיס.

Tal Miller

New member
לתשובה של 6

האוריי הם בפגאסוס אבל, יענתו זה אומר שגם אטלנטיס גם האוריי וגם הWRAITH בפגאסוס - וזה אומר מלחמה, לא? וכזה.. אין אותה ... אוקיי אני מת לראות את אטלנטיס אז,יש מצב אתה יודע איפה איפה לראות \ להוריד באינטרנט? :)

d1f2

Active member
ספוילרים לסטארגייט

האוריי לא נמצאים בגלקסיית הפגאסוס. אסור לתת כאן קישורים להורדות וגם אין לי כל כך...

Tal Miller

New member
באמת?

אני דיי בטוח שדניאל אמר שהוא וואלה שוגרו עם המכונה של הקדמונים לפגאסוס. אז איפה האוריי?

uoval alon

New member
../images/Emo4.gifאפו אפשר לראות את סטארגייט אטלנטיס?

אפו ??????????????

Tal Miller

New member
הממ

ני חושב שזה סיפור קצת ארוך ומסובך מדיי בשביל לכתוב אותו בפורום תפוז, ואני בעצמי לא הכי מבין אותו.

למעלה