Tal Miller
New member
שאלה בקשר לסטארגייט - אני שובר ת'ראש שבועות !
היום ראיתי את הפרק עם כל המציאויות המקבילות וזה עוד יותר בלבל אותי.
אוקיי אז ככה זה מה שאני יודע: ד"ר וויר היתה המפקדת של הSGC, ואז נשלחה בתור... שגרירה או משהו לOUTPOST של הANCIENTS באנטרקטיקה.
אוקיי.... ואז באה העונה ה9 אני חושב, וזה היה כוואלה שמה על דניאל ג'קסון את הצמיד הזה ואז הוא פספס את הדדאלוס. ועכשיו בפרק היום דפק לי את המוח וגם בגלל שקראתי דברים בויקיפדיה שבכלל לא הבנתי כלום!
השאלות שלי:
1) מה זה הדדאלוס? ולמה דניאל פספס את זה ? 2) מתי ד"ר וויר טסה לפגאסוס לאטלנטיס, הרי היא שגרירה באנטרקטיקה 3) למה אין כלום בSG1 על הטיסה הזה, זה אמור להיות כאילו פרויקט מטורף לא? לטוס לגלקסיה אחרת 4) איך הם מצאו את אטלנטיס בכלל? ומה יש שמה שכל כך חשוב, הרי דיברו על זה איזה כמה עונות שלמות בחיפושים אחרי זה 5) מי זה הWRAITH? 6) לפי מה שאני יודע הWRAITH הם עוד אויב, הם תוקפים את כדור הארץ? את האורי?? 7) עוד משהו שנזכרתי, למה לא היה מן פרק מקשר? רגע אחד גנרל אוניל ואז גנרל לנדרי, טיאלק מתחפף, קרטר גם... דניאל גם .. כולם... ואם מישהו מאוד נחמד הוא יכול פשוט לספר לי את הסיפור הזה בפירוט שאני אבין, כי לפי מה שאני יודע יש גם סטארגייט אטלנטיס, ואני לא מבין איך משהו מתקשר למשהו ואיפה. תודה מראש. 
היום ראיתי את הפרק עם כל המציאויות המקבילות וזה עוד יותר בלבל אותי.