שאלה בקשר לסונטה,

ש נ י1

New member
אם אתה שואל אותי

Winterheart's Guild הוא הדיסק האהוב עליי שלהם. למרות שכמו שאמרו פה, כל הדיסקים מעולים.

Musta Susi

New member
אני יכול להגיד לך, בלי הרבה היסוסים

Winterheart's Guild הוא האלבום השני האהוב עליי שלהם, אחרי
Silence כמובן, ודוקא Ecliptica הכי פחות ולא שזה ממעיט מהערך כי כולם בסך-הכל צמודים, אבל עכשו אני אומר לך ברצינות שאני לא זוכר דיסק שכל כך ריגש אותי אחרי האזנה בפעם השלישית מבחינת המוזיקה וההרמוניה של הקולות והקלידים והאווירה, השיר Bonus, אם אתה מכיר The Rest of the sun Belongs to me, הוא הBonus שאני הכי אוהב, למרות שיש את Wrecking the Sphere שהוא יותר ארוך ואיכותי לא פחות.

Musta Susi

New member
תכלס../images/Emo6.gif

מי שלא מכיר את השירים הצדדיים שלהם כל כך מפסיד

Winterheart's Guild אלבום מעולה

ולא מעריכים כמו שצריך.... יש לו מלא שירים יפים ואני אישית ממש אוהבת את Silver Tongue וגם את כל שאר השירים שם..... וגם לא מעריכים מספיק את Reckoning Night...

ווינטרהארטס אחלה דיסק,

אבל לפי דעתי החלש מהדיסקים שלהם. כמובן שכלום לא משתווה לסיילנס ורקונינג..

Kezia

New member
בהחלט, דיסק מעולה

הראשון שלהם ששמעתי, והכי אהבתי אותו. ניר, יש לנו את אותו הטעם.

Gaius Octavius

New member
לא אמרתי שהכי אהבתי אותו../images/Emo3.gif

בכלל, אני לא מסוגל לומר את זה על שום דבר של סונטה, זה בלתי-אפשרי בשבילי. זה לא שהם עד כדי כך טובים, כאילו, הם טובים, אבל הם לא להקה מעולה - אבל פשוט יש בהם משהו שעושה את זה, מן רגש עצום, משהו שחודר פנימה, הכי עמוק שאפשר. ואי-אפשר, פשוט אי-אפשר, לומר שהשיר הזה יותר טוב מזה ברוב המקרים, ובכלל בלתי אפשרי לקבוע את זה לגבי האלבומים שלהם.

Kezia

New member
אויש תפסיק להתפלסף

והתכוונתי שיש לנו אותו הטעם כי גם אני ממש אהבתי את גרייבנאימג'. וזה שיש להם פיל מטורף זה ידוע

TarwenR

New member
אם

לא שמעת את הדיסק הכי חדש (רקונינג), כדאי לך להשיג אותו מהר. הוא הדיסק הכי טוב שלהם לדעתי. הכי מגוון והכי חדשני.

כמעט כל שיר באלבום הזה הוא מעולה,

אבל כולם ביחד זה יותר מדיי כבד בעיניי וחבל. אבל אני גם ככה כבר בקושי שומעת לפי אלבומים, אז לא משנה

Gaius Octavius

New member
כבד במובן של קשה לעיכול,

של המון שמומטר עליך, משהו כבד על הלב, לא במובן דיסטורשני.

דווקא לא התכוונתי לזה,

יותר בקטע של חסרות לי בלדות ושירים רגועים יותר. אבל גם לזה לא בדיוק התכוונתי, אוף אני לא יודעת להסביר את עצמי. לא משנה

למעלה