שאלה בקשר לסוללה.

T r a v i s

New member
שאלה בקשר לסוללה.

לפני שמפעילים את המחשב צריך להשאיר אותו מחובר כ- 12 שעות בהתקנה, מדוע?

bar666xp

New member
לא! מה שצריך זה לעשות הטענה מלאה לסוללה...

ומומלץ לעשות מחזור טעינה מלא אחד לפחות. כלומר להטעין ל100% לרוקן ל3%-5% או אפילו 10% זה גם מספיק... ולהטעין שוב ל100%. התהליך הזה מאפס את המעגל בסוללה ומחזיר את התאים למצב עבודה לאחר שהיו במצב אחסנה. אגב אין חשיבות כלל לאם המחשב כבוי או דלוק בזמן הזה אבל מומלץ כי הטעינה תהיה אחידה {כלומר אם המחשב דלוק שישאר דלוק}... אם המחשב כיבוי הטעינה מהירה יותר. מכוון שבכל מקרה סביר כי יש לך כמה וכמה תוכנות להתקין: אנטי וירוס, אנטי ספאם, אנטי WHATEVER, אופיס וכו' וכו'... סביר כי לא תתן כלל תשומת לב ותגלה כי הסוללה כבר טעונה עוד לפני שגמרת את ההתקנות. לאחר מכן נתק את החיבור לחשמל... וסביר כי תירצה לבדוק את מרחק הקליטה לWI-FI {רשת אלחוטית} אם יש ו/או כמה תאורה במסך הכי מתאים לך ועוד כל מיניי לבדוק איך ומה ומי נגד מי... מה המחשב עבר לך לSLEEP/HIB/כבה? והוא לא נידלק? תחבר תחשמל
כניראה כבר הסוללה מתחת ל10%.

חייםלוי

Member
מנהל
ועוד שאלה לגבי סוללה

קניתי לפני כשבועיים סוללה חדשה במקום זאת שגמרה את חייה. הטענתי ורוקנתי אותה כמה פעמים והכל היה בסדר. לאחרונה היא נטענת משום מה רק עד 94% ויותר לא. אם אני משאיר בחשמל עוד זמן המחוון מראה לי שהמחשב עובד על חשמל וכשאני בודק את הסוללה היא מתחילה לרדת. דבר נוסף כשאני מחבר לחשמל כשהסוללה נגמרת היא לא מתחילה להיטען מייד כמו שהיה פעם. אני צריך להוציא אותה ולהכניס אותה בחזרה ורק אז היא מתחילה להיטען.

bar666xp

New member
2 אפשרויות עולות לי בראש כרגע...

1. אם יש ניהול צריכת חשמל מתקדם המאפשר קביעה של התענה רק מX% בסוללה וכדומה... 2. בעיה במעגל שבסוללה המונע ממנה לעבוד כראוי.

bar666xp

New member
כן כדאי לפנות למי שנותן עליה את האחריות ולממש

את האחריות אם יש צורך.

למעלה