שאלה בקשר לסוויץ´

FreekStyler

New member
שאלה בקשר לסוויץ´

איך אני מצליח ליסוע שאני בסוויץ´? כי זה לא נוח לי.. ואני לא מצליח לעשות עוד פעם סיבוב כדי לחזור לעמידה רגילה... נראה לי לא הבנתם... כאילו אני עושה סיבוב של 180... (חצי סיבוב) ואז או שאני נופל.. או שאני עומד במקום ואז שאני מנסה לעשות עוד פעם 180 כדי לצאת מהסוויץ´ אני עף או שאני לא מצליח בכלל לסובב ת´בורד... ובקשר למנואל.. איך אני עושה מנואל רגיל?.. כמו שאני עושה נואז מנואל? כי רק נואז מנואל עשיתי.. אבל לאיזה 6-7 שניות

xflil

New member
אם אתה לא מצליח לצאת מסוויץ´ ב-180

זה אומר שאתה צריך לעבוד חזק על הפניות שלך, תעמדו על האספלט או אם נורא קשה לך על שטיח, ותתחיל לעשות 180 לשני הצדדים, יומם ולילה, ואז אתה תשלוט בזה כמו כלום זה כל כך קל ! תקתק הרבה! (אתה יושע, מצד לצד, ימין שמאל ימין שמאל עם הרמת הנוז על ידי הפעלת לחץ על הטייל)

FreekStyler

New member
לא הבנת אותי

פניות אני עושה מעולה הבעיה שלי זה סוויץ´.. לא משנה 180... פשוט אני מנסה לסוע שנייה אחת בסוויץ´ אני נופל... ושאני מנסה לתת תנופה אני עושה שפגט (כי אני לא מגיע לבורד.. הוא בורח לי)

LIQUIDNOIZE

New member
עזרה הגיע

כשאתה עומד בוויץ אל תעמוד אם רגל קדמית על הנוז והשנייה אל הברגים האחוריים. אחרי שאתה עושה 180 אתה לא חייב עוד 180 כגי לחזור. אתה יכול לחזור בבאדי ווריאל או בסוויץ על הצרים הקדמיים בלי קפיצה. בקשר למנואל כל מכבוד על הנוז מנואל. כשאני עושה מנואל רגיל אני מקפל את הברכיים, דוחף קצת את הבורד קדימה כך שהציר ממש מתחת לראש שלי ואני משחק איתו קדימה ואחורה כדי לשמור על שיווי משקל. מקווה שעזרתי.

למעלה