שאלה בקשר לסוד

בת261

New member
שאלה בקשר לסוד

ראיתי את הסרט הסוד וגם קראתי את הספר. יש לי שאלה לגבי הסוד כי נראה לי שעולות משם שתי טענות סותרות: יש טענה שאומרת שכדי להשיג משהו אתה צריך לרצות ,לדמיין להרגיש שזה שלך וע"י כך תקבל את מבוקשך. טענה שנייה גורסת שכדי להשיג משהו אתה אמור לרצות אותו,כמובן לפעול להשגתו ואז הדבר יתגשם. אלו שתי טענות סותרות,כי מצד אחד אתה אמור לא לפעול,ומצד שני אתה כן אמור לפעול. יש להם גם שתי תשובות על מנת "לכסות" את עצמם משני הכיוונים: אם לא פעלת אלא רק רצית,דמיינת וכו' ומבוקשך לא התקיים,משמע לא רצית מספיק. אם פעלת ומבוקשך לא התקיים משמע הטלת ספק ביקום וביכולתו להגשים את מבוקשך. משהו כאן לא נראה לי הגיוני!!!

אל תבזבזי את הזמן שלך

בלהתעמק בבעיות, פשוט תעשי את שני הדברים - לרצות ולעשות זה ממילא חלק מאותו דבר בדיוק. בברכה שפי

בת261

New member
זה עדיין לא עונה לי על השאלה..

לרצות ולא לעשות ולרצות ולעשות אלו שני דברים שונים..

האמת שיש כאלה שחושבים ככה ויש כאלה שחושבים

אחרת. זה לא שכל המורים להתפתחות אישית, או אפילו כל המורים של הסוד חושבים בדיוק אותו דבר. וזה בסדר, את צריכה פשוט לבדוק מה מסתדר לך ומה עובד בשבילך ולעבוד לפי זה. העצה האישית שלי, תפסיקי להתמקד כל כך בבעיות. יש מסביבך הרבה דברים שהם טובים, והרבה דברים שהם פחות טובים, את יכולה להתמקד ולחפש את הדברים הפחות טובים, אבל זה לא יגרום לך להרגיש יותר טוב, או להתמודד יותר טוב עם דברים. תתמקדי במה שעובד ומסתדר לך. בברכה שפי

אין נוסחה

אלה רק מילים.. וזה התפקיד שלך למצוא את מה שעובד בשבילך הכי טוב. יש אנשים שהם כל כל בהרמוניה עם החיים שלהם ועם מה שקורה כך שנוצר הרושם שמה שהם רוצים תמיד קורה עבורם ומה שקורה עבורם זה מה שהם תמיד רוצים .. ואפילו יותר מזה, הם תמיד מקבלים דברים שהם לא ביקשו שאפילו יותר טובים ממה שהם איי פעם דמיינו. זה לא קטע של שיטה או של טריק, אלא של ההבנה של עצמך.. כי העולם הוא בסך הכל מראה שלך. וכשאת מבולבלת.. החיים שלך מבולבלים.

בת261

New member
אני לא מבולבלת ולא מתמקדת בבעיות,פשוט ניסיתי

להבין את ההגיון שעומד מאחורי הסוד...

יש דברים שמבינים באמת

רק אחרי שמנסים אותם. קשה להסביר לאדם שמפחד ממים למשל, כמה כייף זה יכול להיות לשחות ולצלול. בברכה שפי

זה כמו להגיד

שפשוט רצית להבין את ההיגיון שעומד מאחורי החיים .. שזה בעצם מה שאנחנו עושים פה

למעלה