שאלה בקשר לנקיקים

efraim11

New member
שאלה בקשר לנקיקים

הבנתי שאחרי שמגיעים לשלב 10 ברמת הנקיק אפשר לבנות נקיק שני שייתווסף לראשון...אבל...מה קורה עם הנקיק הראשון? אפשר יהיה לפתח אותו למשל לשלב 20? או שכבר לא יהיה ניתן לשפר את הנקיק הראשון יותר?

efraim11

New member
שאלה בקשר להריסת מבנים

בשום מבנה שבניתי לא ראיתי את האפשרות של הריסת המבנים איך אפשר להרוס מבנה?

Tyr19

New member
תשובה.

להרוס מבנים אתה יכול רק מהבניין הראשי, לכן הוא כל כך חשוב! בלעדיו אתה לא יכול לבנות שום מבנה בכפר ובלעדיו אתה לא יכול להרוס שום מבנה, למרות שיש כאלו שהורסים לעצמם ע"י שליחת קטות על אותו כפר (כמובן שמוציאים את כל הכוחות שלך משם לפני ההתקפה) ואז הורסים את אותו מבנה בצורה -נקודתית- (ע"י שימוש בראלי פוינט). חיסרון משמעותי: שחקן לא מיומן ישלח יותר מידי קטות ויהרוס עוד מבנה על הדרך
ניתן להרוס מבנים בעזרת המבנה הראשי רק משלב 6 או 10 (אם אני לא טועה)

efraim11

New member
בקשר למגורים הממלכתיים.

מגורים ממלכתיים המגורים הממלכתיים הינו ארמון קטן בו מתגוררים המלך או המלכה בזמן שהוא או היא מבקרים בכפר. המגורים הממלכתיים מגנים על הכפר מאויבים הרוצים לכובשו. האם גם כשאין כוחות הגנתיים הארמון עוזר בכך שלא יוכלו לכבוש את הכפר הזה? ובמידה וזה הכפר היחיד שיש לך...אם תבנה מגורים ממלכתיים אז לא תוכל להפסיד לגמרי? והאם בכלל אפשר להפסיד במשחק הזה כמו למשל בגינדיס שמשמידים אותך סופית...האם זה אפשרי כאן? נ.ב נראה לי שכולם הבינו שהתמכרתי למשחק הזה חח רענן תודה שהכרת לי אותו :)

Tyr19

New member
כמה שאלות יש לך...שתהיה בריא...

ישנם 2 סוגים של מגורים ממלכתיים. רזידנס (מגורים ממלכתיים): רזידנס אתה יכול לבנות בכל כפר (אפילו ממולץ) אבל רק כפר אחד יכול להיות הקפיטל שלך. פאלס (ארמון): ארמון אתה יכול לבנות רק -אחד- וברגע שאתה בונה את הארמון בכפר משני אתה יכול להעביר אליו את העיר בירה שלך ע"י כניסה לארמון ושם יש כפתור שמבצע את ההעברה. ברגע שהעברת את הבירה שלך לשם אתה לא יכול להעביר אותה שוב רק אם אתה הורס את הארמון ובונה אותו שוב בכפר הרצוי. המגורים והארמון מספקים הגנה מינימלית ביותר, אבל טוב שיש אותם כשתוקפים אותך עם קטות. כי הם מגדילים את הכוח של המבנים באותו הכפר, לכן התוקפים קודם כל הורסים את הקפיטל/פאלס ורק אח"כ את המבנה הראשי שלך. דבר חשוב: אי אפשר לכבוש כפר שהוא בירה שלך (בעזרת סנאטור או צ'יפ) אבל בכדי לכבוש לך כפר -משני- ניתן רק אחרי שהורסים לך את המגורים/ארמון ואז שולחים עליך 5 פעמים סנאטור/צ'יפ... ההגנה של החומה היא עוזרת לחיילים שלך, ככול שהיא יותר גבוה (ברמה) ככה ההגנה של החיילים שלך יותר משופרת.

n lee

New member
בנוסף בכפר שהוא קאפיטל

ויש בו פאלאס (או ארמון) אתה יכול לבנות סטון מנסון (מסתתה) וזה מחזק את המבנים ואז קשה יותר להוריד אותך עם קטס

efraim11

New member
שאלות בנוגע למשאבים

1) יש גבול לגודל השדרוג של משאב מסויים, זאת אומרת אם נניח אני רוצה לשדרג את הייבול, האם אפשר לשדרג אותו עד אינסוף פעמים? ואם לא עד איזה שלב אפשרי לשדרג. 2) במידה ויש לי שתי כפרים, לכל כפר יהיו את המשאבים שלו שבו יהיה ניתן להשתמש בהם? או שיהיה צבירה של כל המשאבים משתי הכפרים ואני אוכל להשתמש במשאבים האלו בשני הכפרים מתי שארצה ואיפה שארצה?

Tyr19

New member
המשך..........

1. אתה יכול לשדרג את השדות שלך בכפר בירה ללא מגבלה! אתה יכול לשדרג את השדות בכל הכפרים המשניים שלך רק עד רמה 10. * ברגע שאתה מעביר את הבירה מכפר אחד לשני כל השדות שהיו בבירה יורדים לרמה 10. 2. המשאבים שיש לך בכפר X שייכים לו ובכדי להעביר אותם אתה תשתמש בסוחרים או שתתקוף את עצמך (בלי קטות!!!) רק עם חיילים וכמובן שתוציא את החיילים הקיימים. אתה יכול לשלוח את המשאבים שלך למי שרק תרצה, תיזהר יש הגבלה בכמות המשלוחים לחשבונות אחרים. לעצמך אתה יכול לשלוח בין הכפרים -שלך- כמה שאתה רק רוצה ללא הגבלה.

n lee

New member
ההגבלה בשליחת משאבים לחשבונות אחרים

אתה יכול לשלוח את התפוקה היומית של סך כל הכפרים שלך פעם אחת ביום בלבד מה שאומר שאם יש לך 3 כפרים ובכל אחד מהם יש תפוקה של 1000 עץ, תוכל לשלוח לשחקן אחר 3000 עץ ביום (כל 24 שעות אם מדייקים) אפשר לשפר את הכמות משאבים שהסוחרים לוקחים על ידי בנייה של טרייד אופיס (משרד סחר).

Tyr19

New member
נקיקים למינהן

נקיק יכול להגיע רק עד רמה 10, ברגע שסיימת אחד אתה יכול לבנות אחד נוסף...וזה גם רק רמה 10 ואז אתה יכול לבנות נוסף וזה רק עד רמה 10....... אל תבנה כל כך הרבה נקיקים אלא אם אתה ממש נהיית פארם של מישהו, כי אח"כ אתה תצטרך להרוס אותם בכדי לפנות מקום למבנים "קצת" יותר חשובים.

efraim11

New member
חחח האמת...

האמת שהפכתי לפארם של איזה אדיוט, לא מפסיק לתקוף למרות שלא מרוויח כלום (בהתחלה הרוויח והרבה)

Tyr19

New member
יכול להיות זה מישהו מפה תוקף אותך...

או שתבנה צבא בצורה סדירה אבל תקפיד להוציא אותו כל הזמן שהוא תוקף אותך וכאשר יהיה לך פי 2 ממנו פשוט תתקיף אותו אתה ותחסל לו את כל הצבא ההתקפי שלו ותעשה אותו פארם שלך
- הערה - אם פעם אחת תפספס ותשאיר את הצבא שלך כשהוא תוקף הוא יחסל לך את כל הצבא! הכל עניין של תחכום.

efraim11

New member
רגע אז מה שאתה אומר לי זה...

פשוט להיות 24 שעות על המחשב...כי אלוהים ישמור הבחור הזה כן 24 שעות על המחשב הוא תוקף אותי במרווחים של שעה שעתיים כל היום.

זה בדיוק מה שהוא אומר אפי

אם אתה רוצה לשרוד אותו תצטרך להיות פעיל מאד. לפחות עד שתגמור אותו. הוא הציע לך שיטה מתוחכמת שהשתמשתי בה בעבר מספר פעמים והיא עובדת נפלא: שמור את החיילים שלך באיזה שהוא מקום. אפילו בכפר של חבר. ברגע שהגעת למסה רצינית תחזיר את כולם ביחד לכפר שלך ואז הוא יאבד את הצבא אם יתקוף. אל תשאיר חיילים בקבוצות קטנות. אפשרות נוספת היא תגבור הגנתי מהברית שלך כך שהוא יאבד את הצבא. בהצלחה בכל מקרה.

efraim11

New member
תודה רבה על העצה

לא חשבתי על לתגבר חבר, נראה לי שזה בדיוק מה שאני הולך לעשות :)

למעלה