שאלה בקשר לנעליים

lliioorr6

New member
שאלה בקשר לנעליים

חברים יקרים, אני מתכנן טיול של חצי שנה למזרח הרחוק שבו אני גם יעשה טראקים, בנוסף שאני אחזור לישראל אני רוצה לעשות את שביל ישראל במלואו, לשם כך אני צריך נעליים נוחות. נכנסתי למספר חנויות ואיבדתי את עצמי מכל החברות שיש שם והמחירים מגוונים גם כן. אני צריך נעליים טובות עד 800 שקל בעדיפות עם ספיגת זעזועים(אני הולך הרבה ולא רוצה שזה ישפיע לי על הברכיים), שיהיו נושמות אבל שלא כל טיפה תכנס פנימה, המוכרים בחניות משוחדים וכל אחד אומר תשובה שונה לחלוטין מאחר. אודה לכם מאוד אם תמליצו לי איזה נעל כדאי ומאיזה להמנע ומה הייתרונות בנעל, נעליים זה לדעתי הדבר הכי חשוב לטיול מוצלח לכן אני ממש צריך את עזרתכם. תודה רבה לכל העוזרים

lliioorr6

New member
שכחתי לציין

יש לי פלאטפוס לכן אני צריך נעל בלי מדרס בנוי(כלומר שניתן להוציא את המדרסים הפנימיים ולשים את המדרס האורטופדי שלי, לכן אני צריך נעל שבלימת הזעזועים תהיה בסולייה ולא במדרס).

jeshu

New member
אתן לך המלצה בנושא אחר להיכן שאתה מגיע תנסה ללמוד מילה או שתיים בשפה המקומית. עכשיו אתה בישראל - תלמד להשתמש בגוף ראשון זמן עתיד - תחזור אחרי - "אני אעשה". בהצלחה ובנוגע לנעליים - זה לא כזה סיפור.תנסה למצוא מה נוח לך זה הכי חשוב ומה מספיק עמיד ועומד בעוד כמה פרמטרים שאתה תקבע - כגון עמידות למים וסולייה איכותית. ופשוט תנסה הרבה זוגות נעליים.

lliioorr6

New member
אחי , תודה רבה על שיעור העברית

אם יש עוד דברים שאתה רוצה ללמד אותי אשמח!!!

Temporary2

New member
בדוק במאמרים.

יש במאמרי הפורום חלק על ציוד, בין השאר טיפים לגבי נעליים.

זו שאלה שנראת קלה אבל

זו שאלה שמאד קשה לענות עליה. אף אחד מאיתנו אינו מומחה לנעליים מעבר למה שקנינו , לי נוחות הסלומון, לאחר נוחות נעליים אחרות, הכי חשוב זה הנוחות שלך ונעליים שמיועדות להליכה רבה. בעיקר ובעיקר אם יש לך פלטפוס. אז אל תהיה ציני, פשוט מאד קשה לענות על שאלה כסו עבור אדם אחר , מה גם שקשה לענות עליה עבור עמצך (לא רק לך לכל אחד) אני רק יכולה לומר לך שמהחויה שלי (ורק שלי) במסלול בבוגרשוב בת"א היו מאד נעימים, ומאד מאד עזרו לי לקנות את הנעליים המתאימות לי , ועמדו על כך שאני אמדוד עוד נעל ועוד נעל עד שהגעתי להחלטה וגם ידעו דבר או שניים על הנעליים. לך לחנויות, תשאל, תחפש באינטרנט, ואז תנסה שוב ושוב עד שתמצא את "האחת" או שתיים בעצם עדיף.

למעלה