שאלה בקשר לניסוחים...

NightElf

New member
שאלה בקשר לניסוחים...

אם במודעה רשומים הדברים הללו, מה זה אומר : שכר דירה כולל מים - הכוונה היא שהשכ"ד כולל מים עד לסכום מסויים? או שלא משנה כמה חיוב מים יהיה? שימוש חופשי בדוד שמש!!! - דוד שמש הוא לא חופשי גם ככה? או שטעו והתכוונו לומר שימוש חופשי בדוד חשמלי?

למה לא פשוט להתקשר ולשאול?

לגבי הדוד שמש - לא ממש ברור. עד כמה שאני מבינה בדוודים (ואני לא), דוד שמש הוא כזה שעבורו מתקיים ההיסק הבא: יש שמש
יש מים חמים. ייתכן שהכוונה היא דוד חשמלי, אבל מצד שני, כנראה שמי שכתב את ההודעה הוא לא אחד ממשתתפי הפורום - אז אי אפשר לומר בוודאות. פשוט תתקשר ותשאל, הרי מה יש לך להפסיד? לא מתאים - עוברים הלאה.

NightElf

New member
כי עכשיו שבת... ../images/Emo3.gif

גם אני יודע שדוד שמש זה דוד בעל קולטי שמש, מה שאומר שבימים שהשמש זורחת אז יש מים חמים ולהיפך, חשבתי שאולי זה ניסוח קבוע של מפרסמי דירות ולכן שאלתי. ועוד שאלה על הדרך, אם יש פה אנשים שגרו בשכירות עם עוד אדם אחד בבית, ועם עוד שניים (שלושה בדירה), האם הם סבורים ששווה להוסיף עוד 150-200 ש"ח (בממוצע) בשביל "פרטיות" של שני שותפים בחדר? או שעדיף לחסוך את הכסף הזה ולגור בשותפות עם עוד שניים כי זה לא משנה כל כך מבחינת "התחושה" בבית?

אפרסק1123

New member
השאלה שלך לא ממש מובנת ....

מה להוסיף- בשביל 2 שותפים בחדר אחד או שהתכוונת בדירה. אני טוען שלא משנה כמה שותפים יש לך- העניין כמה בלאגן הם עושים ואיך אתם מסתדרים- אתה יכול לגור עם שותף אחד שיעשה לך את המוות ועם ארבעה שותפים שיהיו שקטים ונחמדים ולא תרגיש אותם. אני גר בדירה עם עוד שני אנשים וכל אחד בחדר שלו ודי סבבה (כמובן שיש גם חיכוכים אבל לומדים להסתדר). אפרסק!!!

בדיוק מה שאמרו לפני

זה מתחיל ונגמר בעם מי אתה חולק את הדירה. יש לנו כאן משתתפת פעילה (נועה) שלא פעם חלקה סיפורים על השותפה שלה, ועל נקודות החיכוך שעלו בינהן. זה שזה רק שתיהן בדירה לא בהכרח הפך את החיים לקלים יותר - ולהיפך: אצלנו אנחנו שלושה אנשים ומסתדרים מצויין.

למעלה