שאלה בקשר לנייד

שאלה בקשר לנייד

אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד למטרות : גלישה מוסיקה אופיס וסרטים ..... עשיתי סקר קצר מה הייתם ממליצים לי ?? אני לא מחפשת משהו יקר עד 4000 שקל... DELL IN-RD09-2054 Inspiron 1525 Black 3800 DELL Inspiron 6400 1.86GHz 160GB 3160 Inspiron 1525 15.4 1.6GHz 120GB IN-RD09-2054 3430 DELL Vostro 1000 15.4" 1.8GHz 160GB 3379 Acer Extensa 5620G-LX.EA20X.145 3590 3399 HP G7030EJ Notebook PC‏

RoyBO

New member
כי אנחנו לא יכולים לנחש את המפרטים.

בנימה אישית הייתי לוקח דל כי זה 3 שנים אחריות דגם ווסטרו מגיע עם מסך מט אם זה חשוב לך.

תענו לי בבקשה אני צריכה עזרה....

אני צריכה המלצה על אחד מהמחשבים שרשמתי אם יש באמת משהו טוב עבור דברים בסיסיים כגון שירים גלישה סרטים ואופיס... אני לא רוצה להשקיע במשהו שיתקלקל לי מהר.

ypm

New member
אני ממליץ על הדגם הקלאסי DELL Inspiron 6400

( איני נוהג להמליץ... מכוון שאיני נטרלי )

יאיר B

New member
מחשבים של חברות טובות לא מתקלקלים כל כך מהר

(ויש גם אלמנט של מזל/התייחסות למחשב). כמו שרועי כתב לך, מחשב קונים לפי מפרט שמתאים לשימושים. ממה שכתבת (וזה לא הרבה), אני הייתי בוחר ב-DELL Vostro 1000 (כי הוא מגיע עם 3 שנים אחריות, סדרה קצת יותר עמידה, מסך מט שזה שימושי אם תוציאי אותו מהבית). הבחירה השנייה שלי תהיה אחד מה-Inspiron 1525 (יש להם מסך מבריק, אבל הם גם מגיעים עם 3 שנים אחריות).

ypm

New member
ל 6400 כולה יש 2 מפרטים בשוק :)

והוא גם שלום שנים אחריות, אין הבדל בנושא זה .

Free Dos מה זה ??

האם למחשב נייד אני יכולה לבקש שיתקינו לי XP אני חושבת שXP יותר קל במשקל מאשר ויסטה...

ypm

New member
אפשרי, אבל..

תלוי איזה דגם של נייד ותלוי איפה קונים לא בכל המקומות מתקינים מערכות הפעלה.

יאיר B

New member
Free Dos זאת הדרך של היצרנים לצאת ידי חובת

התקנת מערכת הפעלה בלי להתקין מערכת הפעלה. לרוב האנשים Free Dos לא שימושי (וסביר להניח שגם לך). אם את רוצה לקרא מה זה - אתר הפרוייקט: http://www.freedos.org/ ברוב המקרים תצטרכי להתקין לבד מערכת הפעלה (או למסור לטכנאי פרטי שיעשה את ההתקנה). רוב החנויות לא מתקינות XP (ובטח שלא בסוף החודש כאשר ה-XP ירד מהמדפים, אלא אם כן הם מתקינות לא חוקי וחנויות גדולות ומכובדות לא יעשו את זה).

למעלה