שאלה בקשר לנוער

שאלה בקשר לנוער

כששחקן עולה לקבוצה הנוער שלי אני צריך לתת לו דקות משחק בקבוצה הבוגרת בשביל שישתפר או להשאיר אותו בקבוצה הנוער ולתת לזמן לעשות את שלו?

Megaslash

New member
בעקרון

דקות משחק בבוגרת אף פעם לא מזיקות... אבל שיפור שחקן צעיר תלוי בעיקר באימונים שאתה נותן לו.

X Slider

New member
זה לא יגרום לא להשתפר

זה רק יתן לו הזדמנויות להוכיח לך מה הוא שווה... אני אישית מעלה שחקנים בני 17-18 טובים לקבוצת המילואים, ובעונות שהם בני 19-20 נותן להם לשחק מדי פעם בבוגרת. ז"א הם מתנדנדים בין המילואים לבוגרת כל הזמן... והדבר הכי חשוב כמו שאמרו מעלי, אימונים טובים.

פאההרקר

New member
מי שטוב - טוב, מי שגרוע הביתה

אין חוכמות, על תעלה את כל הנוער תעלה 2-5 שחקנים עם פוטנציאל הכי גבוה לדעתך זהו כל השאר שלח הבית

GeorgeChip

New member
תעלה למילואים/בוגרת

ומקסימום אל תיתן לשחק, ותחתים אותם על חוזה פול טיים, כדי שיהיה להם אימונים טוביםפ יותר.

X Slider

New member
מה פתאום.

להעלות לבוגרת ולא לתת לשחק זה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות. עדיף מילואים על זה.

GeorgeChip

New member
לא נכון,

אם משאירים בקבוצות הנוער, השחקן נשאר עם אימונים של נוער, ולא מתקדם ככה הרבה.

Megaslash

New member
האימונים תלויים בחוזה

אם יש לו Part Time או Full Time... ולא באיזו קבוצה הוא נמצא...

ועוד שאלה

אני בעיקרון עשיתי הוראה שהעוזר מאמן עושה את האימונים לקבוצת הנוער. זה משפיע לרעה?

Megaslash

New member
זה לא שהוא עושה את האימונים

אתה כנראה עשית שהוא יאמן את הקבוצה, כך שלא תצטרך לשחק את המשחקים של הנוער גם כן. את האימונים מעבירים צוות המאמנים (Coaches) שלך... עד כמה שידוע לי.

X Slider

New member
עקרונית? כן.

הברירת מחדל באימונים זה שכל המאמנים שלך מאמנים את כל השחקנים בכל הקטגורויות. ז"א נוצר מצב שמאמן שוערים יאמן טקטיקה ומאמן כושר יאמן את שחקני ההגנה. זה בא לידי ביטוי בכך שהרייטינג של האימונים שלך נמוך, 1-2 כוכבים. אפשר לסדר את זה בתפריט הקבוצה שלך, Traning, ואז Coachs.

פאההרקר

New member
מה פתאום איזה שטויות

אתה בוחר את כל האימונים של כולם אתה יכול ליצור סדרת אימונים משלך גם

GeorgeChip

New member
נכון,

אבל אם יש לו פול טיים והוא נשאר אצל הנוער, הוא עדיין יתאמן עם הנוער.

Megaslash

New member
יש אימון לנוער ויש אימון לבוגרים

אימונים לנוער מסומנים עם סוגריים כך: (youth), אם אתה בוחר לשחקן מסוים ,שיש לו חוזה מקצועי, אימונים של בוגרים - אז אני מניח שהוא יתאמן עם הבוגרים, אפילו שהוא משחק בנוער. זה משהו שגם קורה במציאות...

GeorgeChip

New member
לא נכון,

אני לא צריך הסברים על המשחק. שחקן שמשחק עם הנוער לא יכול להתאמן עם הבוגרים, הוא נמצא באימוני הנוער ולא הבוגרים.

Megaslash

New member
אתה רוצה להגיד

שכאשר יש שחקן אחד, למשל, בקבוצות המילואים - אז הוא מתאמן לבדו? הרי יש הרבה קבוצות שקבוצות המילואים שלהן כמעט ריקות...

SiC

New member
תמונה שווה 1000 מילים

הנה תמונה שתסגור את הדיון הזה. שחקן שמשחק בקבוצת הנוער יכול להתאמן עם הקבוצה הבוגרת וכמו שנאמר פה זה רק עניין של סוג החוזה.

למעלה