שאלה בקשר לנבואה

Quinlan V0s

New member
שאלה בקשר לנבואה

היי ! קודם כל החלפתי ניק ! הייתי Earth Jedi [לא ידעתי איזה ניק לבחור אז דפקתי סתם משו....] ועכשיו אני Quinlan V0s, על שם הדמות האהובה עלי מכולםם !!! אממ...ועכשיו לשאלה: כולם תמיד דיברו על הנבואה [ לפני פרק 4 ] אבל מי בעצם ניבא אותה? מישו יודע? ובאותה ההזדמנות אני חייב לציין שאני מאודד מעריך את ג'ורג' לוקאס על כל העבודה שהוא עשה והכל...שאהבתי ת'סיפור ואת כל מה שקשור בו, והכל טיפ-טופ, מושלם, חוץ מדבר אחד שמעצבן אותי מאוד והלא הוא: המידי-קלוריאנים. כן, בלי הדבר המעצבן הזה יכול להיות שגם לא היה ת'סיפור, ולא היתה נבואה, ולא היה אנקין סקייווקר, ולא היה דאתר' ויידר...אבל זה בולם פשוט ! זה כאילו שתגיד למישו "זה שמימין לך יותר חזק וטוב ...כי לו יש יותר מידי-קלוריאנים" הרי זה דפוקקק !!! אם כבר הוא היה אומר/ממציא שאפשר לעלות בסולם הדרגות...להעלות את כמות המידי-קלוריאנים בגוף או משו כזה... אני אישית פשוט מתעלם מהדבר הזה, מידי-קלוריאנים, ומחשיב אותם לדבר שולי בכל סיפור הstar wars.... מה איתך? מה אתם חושבים?

KingpinEX

New member
המידי קלורין זה כולה פוטנציאל

אם יש לך קצת אתה עדין יכול להיות ג'די חזק אם אתה מתאמן כל החיים שלך. ואף אחד לא ניבא אותה היא היתה כתובה וקראו אותה, איפה היא היתה כתובה? אין לי מושג.

Quinlan V0s

New member
תקנו אותי אם אני טועה, אבל . . .

פוטנציאל רוכשים עם הזמן, לא נולדים איתו. ובקשר לנבואה, מ"ז 'כתובה' ?! מישהו היה חייב לכתוב אותה, וזו לא היתה רוח הקודש/'הכוח' .... טוב המסקנה שלי שזה באמת לא חשוב מי או מה כתב אותה, העיקר שהיא קיימת [או שכבר לא (?) ]

KingpinEX

New member
כן רציתי להוסיף את זה... מישהו כתב

אבל לא יודעים מי, או לפחות אני לא יודע מי. זה לא משנה מי כתב אותה... כנראה סידיוס לדעת הרוב... אבל לך תדע אני חושב שזה לא הוא.

the Sithari

New member
לדעת הרוב? עוד לא שמעתי מישהו אומר

את זה חוץ ממך, וחוץ מזה, זאת נבואה של הג'דיי

למעלה