שאלה ב'קשר למשחק Madden NFL

laufgas

New member
שאלה ב'קשר למשחק Madden NFL

יש קטע כזה שכל פעם כשאני מנצח את המחשב ויש למשל דקה לסיום, אז המחשב מבטל את ההכנות להתקפה הבאה וישר כולם באים לקו ומתחילים את הדאון הראשון. (מצטער אם זה לא ברור , אני פשוט לא מכיר את כל המושגים בפוטבול). אני מתכוון שלפני כל מהלך רואים את הקבוצה מדברים ובוחרים את הטקטיקה לדאון הבא - קיצור, המחשב מריץ את זה ולא בוחר טקטיקה אלא משחק מהר כי אין לו זמן. השאלה שלי היא איך אני עושה את זה כשאין לי זמן? על איזה מקש אני צריך ללחוץ כדי לבטל את ההתייעצות שלפני המהלך? תודה, שי.

videoman

New member
זה נקרא No Huddle.

אני לא מכיר את המשחק עצמו. תחפש את המושג הנ"ל.

modz0r

New member
Q/W/E/R

אני לא בטוח איזה כפתור עושה את זה, אבל שמתי לב שכשאני לוחץ עליהם הרבה פעמים זה מצליח :)

idol4

New member
בPS2

מחזיקים בסיום המהלך X או O ואז אתה לוחץ ריבוע ל audible אבל אני חושב שזה אפשרי רק שיש שוויון או שאתה בפיגור ב two minutes warning (שתי דקות אחרונות של כל מחצית)

roei90210

New member
תשובה קצת יותר ברורה

האופציה הזאת נקראת no huddle. משתמשים בזה בד"כ בדקות האחרונות למחצית או למשחק (בגלל זה, סדרת המהלכים הזאת נקראת: Two minute drill). למרות שזה נועד לסוף המחציות, אין שום דבר שמונע ממך לשחק את זה כל המשחק. חוץ מזה שלדעתי זה מעייף יותר את ההגנה ואת השחקנים שלך גם. איך אתה עושה את זה? (אני מדבר על המחשב, כי ככה אני מכיר את זה) ברגע שמהלך נגמר, לפני שמסך המהלכים עולה, צריך ללחוץ הרבה על המקש S. זה יביא אותך לעשות מהלך מיידי שנקרא Audible. שזה בעצם מהלך שנקרא על קו ההתקפה. יש אפשרות לשנות את המהלכים האלה איפשהו במסך שבמשחק. (לסיכמו של עניין, צריך ללחוץ S כדי להפעיל את אופציית המהלכים וללחוץ על כפתור המהלך שאתה רוצה להוציא). במבט אחורה, התשובה לא כזו ברורה, אבל מלאה.

Quantum2

New member
יש שלוש אפשרויות

לחיצה על מקש S- הקבוצה נערכת לעשות פייק ספיק(לעבוד על ההגנה) לחיצה על מקש E- נערכת מחדש לאותו מהלך לחיצה על מקש F- נערכת לספייק(לעצור את השעון מהר) יכול להיות שבלבלתי בין S ו-F אבל לגבי E אני בטוח. פשוט לא שיחקתי הרבה זמן כי המחשב שלי התאבד לאחרונה. תנסה התראה

dubidu11

New member
יש לי שאלה נוספת

עושים את זה על ידי S ועוברים ל- AUDIBLE יש שני אפשרויות לאודייבל S אחד זה תרגיל מסויים ולחיצה פעמיים על S זה תרגיל אחר את התרגילים עצמם אתה בוחר על ידי מאפיינים בסרגל אפשרויות כשאתה בוחר עם מי לשחק, עדיף לשים באחד תרגיל ריצה ובאחר תרגיל מסירה יש לי שאלה נוספת, כשאני רוצה להעביר זמן בסוף המשחק איך אני עושה את הירידה לברכיים כדי לא להתחיל בכלל את המהלך? תודה

Quantum2

New member
אז ככה

בתפריט של Special Formations המהלך נקרא Kneel Down וקח בחשבון שאתה מפסיד איזה 2 יארד כל פעם שאתה עושה את זה אז לא מומלך לעשות את זה על קו היארד האחד שלך....

למעלה