שאלה בקשר למשחק DOA2

• פותח הנושא asib
  • פורסם בתאריך

asib

New member
שאלה בקשר למשחק DOA2

ברשימה של הדמיות שאפשר לבחור יש 2 סימני שאלה באמצע אחד למעלה ואחד למטה. האם זה דמיות שאפשר לשחק איתם לאחר שמשיגים משהו או מנצחים ברמה קשה?? תודה מראש אסף

««R»»

New member
אלו דמויות חדשות שאתה צריך לקבל..

תשחק ב..story..ברמה..normal..עם כל אחד מהדמויות עד שלא תוכל להשיג עוד תלבושות..ואז תראה שהרווחת איזה חייל רוסי עצבני..הוא דווקא טוב..

asib

New member
התכוונתי כמה תלבושות השגתי

כמה תלבושות יש לכל שחקן? תודה אסי

««R»»

New member
מ"ס התלבושות נע בין 5-7...

כמו שאמרתי תשחק ב- NORMAL/STORY...נגיד שיחקת עם KASUMI...אחרי שתסיים לשחק איתה פעם אחת בנורמל/סטורי...תלך שוב לסטורי ותעמוד על הדמות שלה.. אתה תראה שבצד שמאל של המסך יש מספרים המסמלים את מספר התלבושות שיש לה..עכשיו תשחק איתה עוד פעם ואחר כך תלך שוב לסטורי ותעמוד שוב על הדמות שלה...ותראה שהשגת עוד תלבושת! אחרי ששיחקת ברמת נורמל/סטורי עם כל השחקנים...ועם כל שחקן מספר פעמים עד שאתה לא יכול להשיג לו כבר תלבושות..אתה צריך לשחק ב- HARD/STORY...וככה תוכל להשיג עוד תלבושות! אני רק מזכיר לך שכשאתה משחק ברמה הקשה אסור לך להפסל אפילו פעם אחת בזמן המשחק..אם אתה נפסל תתחיל מחדש...כי אין טעם להמשיך מפני שאתה לא תקבל תלבושת.. אני מקווה שהסברתי טוב..:)

asib

New member
קיבלתי את הדמות של הרוסי.....

אחרי שגמרתי את הסטורי מוד עם כל אחד מהשחקניפ פעם אחת..בנורמל. עכשיו ליד כל אחד´ מהשחקנים יש מס´(1,2,3) וליד רק אחת מהדמויות יש (1,2,3,4).אם אני יעשה ליד כולם 4 אז אני יקבל עוד דמות? ואיך אני עושה את זה ע"י גמירת סטורי מוד ב הרד? תודה אסי

asib

New member
זהו קיבלתי את האחרון את השד החזק

שמופיע תמיד בסוף הסטורי מוד.... ביי אסף

למעלה