שאלה בקשר למשחקים...

mataNDark

New member
שאלה בקשר למשחקים...

האם נייד אם פנטיום m במהירות 1.86 וכרטיס מסך X300 של ATI יהיו טובים מספיק כדי להעלות משחקים כבדים כמו quake 4 למשל ויספקו אותי? האם למישהו בפורם מעלה משחקים והם עובדים לו טוב יחסית לשולחניים? האם אתם ממליצים לי ללכת על מעבד יותר חזק ואיך הכרטיס מסך? תודה רבה לכל העונים!!!

Jan22

New member
המעבד שלך בסדר גמור

אני מריץ פאר קריי עם GMA של אינטל על 1.73GHZ והוא כמו מטוס ;כרטיס מסך שבאמת מומלץ למשחקים (בניידים) הוא הX700 - מעולה .

Jan22

New member
יש גם מחשבים ניידים בסגנון P.S

ע"ע ALIENWARE AREA 51 שוקל 4 קילו פלוס ומכיל מפרט כבד ;גם המחיר .

mataNDark

New member
עוד שאלה קטנה...

האם אפשר לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס מסך של מחשב שולחני? זה יוסיף במשקל של המחשב? בכמה בערך? אפשר להשתמש בעכברים שלא מיועדים למחשבים ניידים? איך מחשב IBM r50/51/52e הוא נחשב למחשב טוב ומומלץ והאם הוא יספק דרישותיי: אופיס, אינטרנט, משחקים(מפרט המחשב יהיה בהתאם), תמלילים וסרטים אדס סודרי מחשבים נחשבת לחנות טובה ואמינה? אני יודע שזה הרבה שאלות אבל זאת אשמח אם תענו אליהם תודה רבה

Jan22

New member
תראה ,אני לא מכיר את סודרי ,אבל

בנוגע לשאלות שלך - אתה לא יכול לשדרג לכרטיס מסך של שולחני כי זה פשוט לא ייכנס מבחינת מימדים (כרטיס מסך שולחני בערך שוקל כמו המעבד בנייד) ; *אפשר לחבר כל עכבר לנייד ; IBM R5012 דגמים לא רעים ,אבל לא מומלצים למשחקים (אולי הR52 שמגיע עם כרטיס חזק יחסית - הGMA ) ;בנוגע לשאר הדרישות הR50 יספיק לך ;ניידים עם כרטיס מסך INTEL EXTREME לא יריצו לך משחקים כבדים - כרטיס חלש מדי .

mataNDark

New member
אם...

אני ישדרג את הכרטיס מסך לATI X300 או X700 משחקים יפעלו היטב על IBM כי אני מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך כי המשחקים זה נושא שדיי חשוב לי תודה רבה

krasner

New member
איך ניתן להחליף כ.מסך בלפטופ?

אני גם רוצה להחליף כ.מסך יש לי IBM THINKPAD R40 עם ATI MOBILITY RADEON 7500 32MB למרות שהוא מריץ לי משחקים,החדשים כמו QUAKE 4 וDOOM3 וכאלה כבדים הוא לא מריץ. האם אני יכול לשדרג למשהו חזק יותר? תודה.

yuda s

New member
גם בעזרת טכנאי אי אפשר להחליף ?

כי רציתי לשדרג את הכרטיס מסך שהוא מאוד חלש יחסית למשחקים המתקדמים ... אז מה עושים ?

Jan22

New member
זאת הבעיה בניידים ,אי אפשר לשנות

חומרה מכיוון שהחלקים קטנים ,ומותאמים ספציפית לדגם שיש לך .

levikon

New member
לא בידיוק נכון...

הבעיה עם כרטיס המסך (שהוא בעצם אחד החלקים הבודדים בנייד שבאמת אי אפשר להחליף אם ממש רוצים) זה שהוא מולחם ללוח האם.

Jan22

New member
כמובן ..אפשר להחליף זכרונות

ואף הרדיסקים למיניהם (תלוי בגודל ובחברה) אבל מעבדים ולוחות לא ניתן . בשביל זה יש נייחים ..

kimpatsu

New member
בקשר לסודרי

הייתי חייב להתריע בפניך שלי היה ניסיון מאוד שלילי עם החנות הזאת. אישית אני ממש לא ממליץ.... ביקרתי אותו בחיפושיי אחר נייד. אחרי שזכיתי ליחס מזלזל מאוד מהבעלים, הגעתי למסקנה שאני מזמין, כעבור יומיים הוא הודיע לי שאין במלאי, "אבל יש משהו דומה מאוד... רק הוא עולה 7000 במקום 6500". באופן אישי, לפני כן לא נתקלתי ביחס אינטרסנטי ומזלזל כלפי הלקוח כמו שראיתי אצל סודרי. הוא אולי בין הזולים בשוק, אבל אני לא אקנה אצלו, אפילו עכבר.

למעלה