שאלה בקשר למשחה

חגיתי4

New member
שאלה בקשר למשחה

שלום, בני בן שנה ואחד עשר חודש, מזה כחודש יש לו אדמומיות במצח. אתמול הייתי אצל רופא עור שאמר שאו שזה אסטמה של העור או סבוראה ונתן לי משחה בשם אלוקום. רופא הילדים לעומת זאת מתנגד למרוח משחה עם קורטיזון על עור של ילדים קטנים. ואמר שאמרח קרם לחות. בנתיים זה קצת התפשט לצדדי המצח, עד כה זה היה רק במרכז האם יש שחה טבעית שאני יכולה למרוח. תודה חגית

tomerit

New member
סיקרנת אותנו

אם יש לך איזו תובנה בנושא הייתי שמחה לשמוע עליה (מקסימום במסר אישי) תודה
דרך אגב: מה שלומך?

אדומה2

New member
כזו אני

מסקרנת ומסתורית.
לא תובנה, אלא המלצה על מוצר ספציפי, לכן שלחתי מסר. אני בסדר, איך את?

hal767

New member
משחה אינה דרך ריפוי

היא לכל היותר טיפול סימפטומטי, ועלולה להזיק. בעיות מסוג זה הן תוצאה של משהו פנימי, ובזאת יש לטפל. חומרי פסולת, מחסורים תזונתיים, תרופות וחיסונים ועוד הם הגורמים האמיתיים לבעיה. הדרך הטבעונית לטפל בבעיות אלה קשורה בשינוי תזונתי, אבל עוסקת גם בדברים אחרים הקשורים לתחזוקת הגוף של התינוק.

0 אור 0

New member
אני מצטרפת לרופא הילדים

לא מומלץ להגיע לטיפול בקורטיזון למעט מצב קיצוני, ממליצה להתייעץ עם המומחיות בפורום שמנים וצמחי מרפא /ואו (עדיף) ארומטרפיסט באיזור מגורייך, לבנות שלי היתה רגישות קיצונית בעור כשהן היו קטנות , והיו כמה שמנים וצמחים שבשילובים נכונים עזרו להתגבר על הגירויים (ברבדוס, קמומיל כחול ועוד) וכמובן מצטרפת להמלצה על טיפול רציני ברפואה משלימה כדי למנוע הופעת הבעיה בעתיד

harduf9

New member
הרבה פעמים משחת אלוה ורה עוזרת מאוד

ותמיד שינוי לתזונה נקייה יותר מקל על הסימפטומים. גם צריכה של אומגה 3 יכולה לעזור. אם מאוד אדום ומציק קומפרסים של קוואקר (שיבולת שועל) בריאות שלמה גיא הרדוף

0 אור 0

New member
כמאמינה אדוקה באלוורה ותכונותיה הטובות

נתקלתי במצב של אסטמה של העור שבו כאשר שמתי אלוורה על העור האדום, התגובה היתה "שורף לי", וכשנגעתי בעור ממש חשתי בהתחממות נוספת שלו - ממש כמו כויה, ומיד רצתי לשטוף בהמון מים קרים. במצבים האלו עזרה לי משחת הברבדוס - אם כי אני מודה שאין לי הסבר מקצועי כלשהו לעניין הזה. מאז נתקלתי בעוד מקרה דומה. והלקח שלי זה שאין שום חומר תמים - כאשר שמים כל מוצר ולו הטבעי והטהור ביותר על תינוק או ילד, חייבים לשים לב לתגובה ולהיות זריזים במקרה שהתגובה שלילית.

למעלה