שאלה בקשר למראות

DubiStein

New member
שאלה בקשר למראות

מדובר במראות של DR-350 בולטות כאלו, וגבוהות הבעיה שלי היא שהימנית כל הזמן מסתובבת מהרוח. כשאני מנסה לסובב אותה כדי שתהיה יותר מחוזכת אל ה"מפרק" שמחבר אותה למתכת אז היא לא מגיעה למצב שאי אפשר לסובב אותה יותר. משהו נקרע שם אולי? חוט או משהו? תודה לעוזרים

Alfa156 GTA

New member
זה לא נורמלי לך ?

אז למה קנית DR ? עזוב שכח מזה, באמת לא בשבילך. האלפא

royboy1

New member
אלפא

תפסיק לקשקש. עלק "לא בשבילך". מה זה החרטוט הזה.
מה קרה שהוא לא צריך מראות? ומי ישמע, "אז למה קנית DR?"
(למקרה שהראשון לא היה מובן)

® Road Runner

New member
אם המראה ממשיכה להסתובב אחרי

נקודת השיא אז כנראה שהלכה ההברגה... אולי כדאי לעטוף את החלק המוברג של המראה בטפלון בכדי ליצור חיזוק טוב יותר.

גרמי

New member
אפשר להכניס דיסקית שטוחה (שייבה)

בין בסיס ההברגה למראה. העניין שצריך עובי מדוייק על מנת שההברגה בדיוק תסתדר. תנסה אולי שייבות-קפיץ, שאפשר להדק בדרגות שונות עד למצב המתאים. אם אתה רוכב רוב הזמן בכביש, בהחלט אל תקשיב לעצה העלובה של פירוק המראה. המראה היא אמצעי בטיחותי ראשון במעלה בזמן הרכיבה. אני מקווה מאוד שאלפא156 לא יגלה את זה בדרך הקשה.....

Vקינג

New member
שייבה זה טוב....

עדיף ספרינג שייבה(נגד שיחרור) ואפשר גם לקצר ע"י שיוף הבורג עם שופין בריא.(זהירות על ההברגה.)

C O L T

New member
אם הבעיה היא במפרק העליון

שם אין הברגה, אז ניתן להשתמש בקצת דבק, לרוב 3 שניות יעשה את העבודה, ואם לא - אז פיסה ממש קטנה של אפוקסי. תדביק יותר מדי - לא תוכל להזיז את המראה יותר מעולם, וזה גם לא נראה טוב. אילו ניתן היה לפרק את הזכוכית של המראה עצמה, או את המכסה האחורי שלה, עוד אולי אפשר היה להסתדר בלי הדבקות, אבל לרוב זה לא ניתן לפירוק.

Alfa156 GTA

New member
הנסיעות שלי בכביש מתרכזות

בדיוק ב4 דקות לכל כיוון, האופנוע שלי הוא לשטח. בכל אופן, עזבו לא קריטי. ותאמין לי גרמי - שאין להסתמך על מראות אלא על מבט, אז אל תדאג. האלפא

Fighting Nir

New member
../images/Emo18.gifגם פתרון וגם הערה ../images/Emo70.gif

א. בנושא הפתרון: א.1. כך אום שייבה קפיצית ושייבה שטוחה. א.2. הסר את המראה ממקומה והברג פנימה את האום אח"כ שייבה קפיצית ואח"כ שייבה שטוחה. א.3. הרכב חזרה את המראה וקצת לפני הסוף, הדק את האום כלפי התבריג של הקידון, אל תחזק יותר מדי כדי לא לקרוע את ההברגה. א.4. "סע לשלום חביי המפתחות בפנים"... ב. עכשיו לגבי ההערה: ב.1. תגיד ALFA נפלת על הראש, מה אתה רוצה שאנשים יסעו לא ע"פ החוק, זה קנס בטוח, שלא לדבר על הסכנה בדבר. וגם בשטח אם החלטת שאתה מוריד זאת בעיה שלך אבל אל תגרור אנשים אחרים לעשות דברים כאלו, ותאמין לי יש לי ניסיון רב בנהיגת שטח...

Flakor

New member
מישהו כבר אמר דבק...

אבל לא אפוקסי כי הוא ניסדק מהרעידות לאורך זמן עדיף דבק מגע פשוט או סיליקון. פיתרון מובטח. מנסיון.

למעלה