שאלה בקשר למפיות...

לילך1

New member
שאלה בקשר למפיות...

אפשר להדביק מפית על קנווס ???? ואחרי ההדבקה לשים נייר פרגמנט על המפית ולגהץ על חום נמוך ???? מה נותן גיהוץ המפית ???? חובה לגהץ ???

cckuki

New member
בהחלט אפשר על קנווס

גיהוץ נותן החלקה של הקימטוטים שנוצרים כשמדביקים בלי לגהץ.. אני שונאת מגהצים אז אני בדרך כלל סתם מדביקה. אם המפית לא גדולה בדרך כלל אין קמטוטים גם ככה ואם היא גדולה עובדים בזהירות (למרות שקשה להדביק חלק לגמרי)

cckuki

New member
התכוונתי שאפשר להדביק על קנווס

לגהץ לא ניסיתי אף פעם אז אני לא בטוחה אבל זה בד אז נראה לי שאין בעיה המומחים בודאי יענו..

popo11

New member
הגיהוץ עושה פלאים

עד המובייל האחרון רק הדבקתי. עכשיו התחלתי לגהץ (בעלי חשב שנפלתי על הראש. מה פתאום אני נוגעת במגהץ?) אבל זה פשוט עושה את ההבדל. המפית נעשית חלק אינטגרלי מהעץ והכל פשוט יותר חלק ויפה. תנסי. ולשאלתך - אין לי מושג מה לעשות על הקנווס.

lilachh

New member
לילך אני גם ממליצה על גיהוץ

נותן גימור אסטתי ויפה יותר, לא ניסיתי אף פעם על קנבס...אבל לפי דעתי אפשר....אבל אני לא לוקחת על עצמי את האחריות

לילך1

New member
כשאתן מגהצות....

זה על חום ממש נמוך נכון????? ועם נייר פרגמנט מעל המפית נכון??

popo11

New member
ממש הכי נמוך ועם נייר פרגמנט

והרבה תנועה ולא הרבה זמן.

עצה/אזהרה קטנה:

נא לא לצחוק עלי, זה מנסיון:
כשמגהצים-עם נייר פרגמנט- צריך לדעת, ש: נייר סנדוויצ´ים זה לא נייר פרגמנט, זה נייר שעווה...

אתי@

New member
כן../images/Emo70.gif אני מגהצת על נייר אפיה

מקפיצה ל.......לילך מכל ה-

לילך1

New member
גיהצתי.....

גיהצתי עם נייר אפייה מעל המפית כמו שאמרתם...באמת יוצא יותר יפה מאשר רק מודבק וזה גם מחזק את ההדבקה מקווה שיצא מזה משהו...תודה על העזרה.... אז מה שנשאר זה להתחיל לעבוד

למעלה