מה דעתכם על שעה 19.30? נראה לי מתאים מאוד.
מ מאיה 72 New member 2/1/06 #19 ../images/Emo45.gif השעה מתאימה לא יודעת מה להביא, סלט, מאפה או קינוח?
1מדינת ישראל New member 2/1/06 #21 אהלן מאיה מה דעתך על הציבורק גבינות (כמו בורקס כפול) שהכנת במפגש אצל מירבלי?
מ מיכל63 New member 2/1/06 #48 ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifשוש מה זה ציבורק??? ועוד שאלה.... למה שמאיה תביא משהו שכבר הביאה... מאיה יודעת להכין עוד המון דברים טעימים... אני רוצה משהו אחר... בבקשה... ותודה
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifשוש מה זה ציבורק??? ועוד שאלה.... למה שמאיה תביא משהו שכבר הביאה... מאיה יודעת להכין עוד המון דברים טעימים... אני רוצה משהו אחר... בבקשה... ותודה
ה היהלום שבכתר New member 2/1/06 #50 הייתי אומרת חינקלי אבל חינקלי זה בשרי ואנחנו אוכלים חלבי. מיכלי, תארי לך שמאיה היתה עושה לנו סדנה בתשלום, איזה כיף זה היה נכון? הלוואי
הייתי אומרת חינקלי אבל חינקלי זה בשרי ואנחנו אוכלים חלבי. מיכלי, תארי לך שמאיה היתה עושה לנו סדנה בתשלום, איזה כיף זה היה נכון? הלוואי
1מדינת ישראל New member 2/1/06 #56 תישאלי את מאיה היא יודעת בדיוק מה זה צ'יבורק. טוב אז נשאיר את הבחירה בידיה. בטוח שיהיה טעים כל דבר שתביא.
תישאלי את מאיה היא יודעת בדיוק מה זה צ'יבורק. טוב אז נשאיר את הבחירה בידיה. בטוח שיהיה טעים כל דבר שתביא.
מ מיכל63 New member 2/1/06 #57 אכלתי ציבורק של מאיה.... אלו היו ריבועי בצק גדולים ממולאים בשר .... לא נראה כמו בורקס כפול בגלל זה שאלתי למה התכוונת ציבורק....
אכלתי ציבורק של מאיה.... אלו היו ריבועי בצק גדולים ממולאים בשר .... לא נראה כמו בורקס כפול בגלל זה שאלתי למה התכוונת ציבורק....
מ מאיה 72 New member 3/1/06 #71 למפגש אצל מירב הבאתי חצ'פורי אם יסתדר לי להקפיא מחר או מחרתיים ככה שישאר רק לאפות במוצ"ש אני אביא אם לא אני אביא משהו אחר...אני אודיע לך עד יום חמישי
למפגש אצל מירב הבאתי חצ'פורי אם יסתדר לי להקפיא מחר או מחרתיים ככה שישאר רק לאפות במוצ"ש אני אביא אם לא אני אביא משהו אחר...אני אודיע לך עד יום חמישי
R Rebeccan New member 2/1/06 #47 אי אפשר להקדים גמני שומרת שבת ולא אוכל לצאת לפני 18:30 ומירושלים יש עוד שעה נסיעה לפחות פרינצסה בגן הפרחים פעמיים גשם בבקשה, ומנת גם
אי אפשר להקדים גמני שומרת שבת ולא אוכל לצאת לפני 18:30 ומירושלים יש עוד שעה נסיעה לפחות פרינצסה בגן הפרחים פעמיים גשם בבקשה, ומנת גם
1מדינת ישראל New member 2/1/06 #22 נשלחו מסרים למשתתפים במפגש לגבי כתובת המארחת שלנו אלונה במידה ומישהו מהמשתתפים לא קיבל את הכתובת, אנא שילחו אלי מסר. יום נעים לכולם
נשלחו מסרים למשתתפים במפגש לגבי כתובת המארחת שלנו אלונה במידה ומישהו מהמשתתפים לא קיבל את הכתובת, אנא שילחו אלי מסר. יום נעים לכולם
A ak5 New member 2/1/06 #24 בקר טוב. לא קבלתי מסר אודות הכתובת חזרתי היום מחופשה. אביא משהו מהמתוקים. האם מספיק דבר אחד או להביא 2 דברים . כמה מגיעים בערך?
בקר טוב. לא קבלתי מסר אודות הכתובת חזרתי היום מחופשה. אביא משהו מהמתוקים. האם מספיק דבר אחד או להביא 2 דברים . כמה מגיעים בערך?