שאלה בקשר למעבד

bonbonori

New member
שאלה בקשר למעבד

שלום יש ל כיום מעבד בנייד של CORE DUE מהדגמים הראשונים. יש אפשרות כיום לשדרג לCORE 2 DOU? יענו לשדרג רק את המעבד ליותר טוב? כי אני יודע שאי אפשר אבל היום ראיתי שאחד כתב פה במציעים לו בתוספת מחיר זעירה שדרוג במעבד. זה אפשרי בכלל?

dimiboy

New member
זה נדיר אבל

יש דגמים נדירים של מחשבים שהמעבד אצלם לא מולחם ללוח אלא מחובר פשוט... ואז ניתן לשדרג אך רק במידה והלוח תואם. ההוא שאמר שהוא יכול לשדרג זה פשוט מחשב שמיוצר בטח בכמה גירסאות ובתוספת תשלום הוא בעצם קונה אותו מחשב רק גירסה שמכילה מעבד חזק יותר זה הכל. (אני חושב)

eliel11

New member
נכון

ושדרוג כזה במעבדה עולה כמו מחשב חדש. בעצם נראה שזה עולה קתת יותר.

eliel11

New member
אפשר לשדרג מעבד רק לפני קנייה..

לא אחרי. בנייד אפשר לשדרג רק זיכרון ולפעמים HD

bonbonori

New member
טוב תודה לכם כמו שחשבתי

פשוט כרגע המעבד ממש מספיק לי אין לי בעייה איתו. חשבתי אבל בעתיד אם יהיה צורך זה יכול להיות שדרוג חמוד. אפשר להבין מה ההבדל הגדול כל כך בין שני דורות המעבדים? והאם או משמעותי כל כך. אני הבנתי שההבדל בביצועים ובצריכת חשמל. זה באמת משמעותי? מזתומרת בביצועים דור ראשון בעל מהירות של 1.86 ודור שני בעל מהירות של 1.86. אז הדור השני יהיה בכל זאת יותר מהיר למרות השוויון במהירויות? ועד כמה יש צריכת חשמל יותר טובה בדור השני? תודה

bonbonori

New member
אוקי

אני יודע ומכיר את עניין של הביטים אבל כיצד זה באמת בא לידי ביטוי? זה יבוא רק לידי ביטוי אם אני אתקין מערכת תומכת 64 BIT נכון? למה אני צריך את זה?

למעלה