שאלה בקשר למסנג'ר
אוקיי, אז ככה.... באפשרויות כשלוחצים על 'פרטיות' כתוב שם "רק אנשי קשר הנמצאים ברשימת היתרים שלי יכולים לראות את מצבי ולשלוח אלייי הודעות" וסימנתי את זה בV עכשיו לשאלה: הוספתי מישהי לרשימה... ונגיד ואני לא רוצה שהיא תדע כשאני מתחברת למסנג'ר... ברגע שאני מוחקת אותה מהרשימה היא לא תדע מתי אני מתחברת? תודה מראש
יום טוב
אוקיי, אז ככה.... באפשרויות כשלוחצים על 'פרטיות' כתוב שם "רק אנשי קשר הנמצאים ברשימת היתרים שלי יכולים לראות את מצבי ולשלוח אלייי הודעות" וסימנתי את זה בV עכשיו לשאלה: הוספתי מישהי לרשימה... ונגיד ואני לא רוצה שהיא תדע כשאני מתחברת למסנג'ר... ברגע שאני מוחקת אותה מהרשימה היא לא תדע מתי אני מתחברת? תודה מראש