שאלה בקשר למלווה.. אם כתוב לי נדרש מלווה עד ל-11 ל-12 זה אומר שאני יכולה לנהוג לבד ב-11?
Y yahoola New member 10/12/05 #1 שאלה בקשר למלווה.. אם כתוב לי נדרש מלווה עד ל-11 ל-12 זה אומר שאני יכולה לנהוג לבד ב-11?
W WildLove New member 10/12/05 #2 לא, רק ב12 בלילה (ביום למחרת, ה12) למרות שעדיין לא שמעתי על שוטר ששלל רישיון בגלל נהיגה ללא מלווה ביום האחרון, אבל למה להסתכן
לא, רק ב12 בלילה (ביום למחרת, ה12) למרות שעדיין לא שמעתי על שוטר ששלל רישיון בגלל נהיגה ללא מלווה ביום האחרון, אבל למה להסתכן
M MrJacKasS New member 11/12/05 #8 אכזריות מצד השוטרים בגלל 10 דקות!? על המהירות המופרזת אני מסכים שהנהג צריך לקבל עונש אני חושב שהעבירה שהנהג ביצע היא זו שהניעה את השוטרים להיות עוד קצת מניאקים ולהיכנס לקטנות אם סתם היה נעצר לבדיקת רישיון, אני בספק אם היו שוללים
אכזריות מצד השוטרים בגלל 10 דקות!? על המהירות המופרזת אני מסכים שהנהג צריך לקבל עונש אני חושב שהעבירה שהנהג ביצע היא זו שהניעה את השוטרים להיות עוד קצת מניאקים ולהיכנס לקטנות אם סתם היה נעצר לבדיקת רישיון, אני בספק אם היו שוללים
D Daemonlior New member 11/12/05 #9 לדעתי.. "אם סתם היה נעצר לבדיקת רישיון, אני בספק אם היו שוללים" זה הכל תלוי ברמת האשכנזיות של השוטר..
לדעתי.. "אם סתם היה נעצר לבדיקת רישיון, אני בספק אם היו שוללים" זה הכל תלוי ברמת האשכנזיות של השוטר..
W WildLove New member 11/12/05 #10 ../images/Emo12.gifF R E A K Y ../images/Emo10.gif שוטר צריך להיות ממש מניאק כדי לעשות את זה.. זה מה שקורה שנותנים לבן אדם יותר מדי כוח בידיים אוף
../images/Emo12.gifF R E A K Y ../images/Emo10.gif שוטר צריך להיות ממש מניאק כדי לעשות את זה.. זה מה שקורה שנותנים לבן אדם יותר מדי כוח בידיים אוף
A adidas88 New member 11/12/05 #11 שאלונת כתוב שזה בסה"כ 10 דק' לפני שנגמר לו המלווה אבל לא כתוב אם נגיד נגמר לו המלווה ב12/12 והוא נהג ב12/12 או ב11/12 הבנת?
שאלונת כתוב שזה בסה"כ 10 דק' לפני שנגמר לו המלווה אבל לא כתוב אם נגיד נגמר לו המלווה ב12/12 והוא נהג ב12/12 או ב11/12 הבנת?
B be_roo New member 11/12/05 #12 אין קשר בין הדברים כמו שכבר נכתב עשרות פעמים כאן בפורום כאשר כתוב "עד" תאריך מסויים זה כולל את אותו תאריך כי כך מוגדרים המושגים בחוק הכללי של מדינת ישראל.
אין קשר בין הדברים כמו שכבר נכתב עשרות פעמים כאן בפורום כאשר כתוב "עד" תאריך מסויים זה כולל את אותו תאריך כי כך מוגדרים המושגים בחוק הכללי של מדינת ישראל.
A adidas88 New member 11/12/05 #13 סבבה פשוט הוא רשם שהוא לא שמע על אף שוטר ואז מישהו רשם לו שהיתה על זה כתבה בYNET ואז הבאת את הכתבה אז חשבתי שיש קשר בין הדברים ובאת להוכיח משהו..
סבבה פשוט הוא רשם שהוא לא שמע על אף שוטר ואז מישהו רשם לו שהיתה על זה כתבה בYNET ואז הבאת את הכתבה אז חשבתי שיש קשר בין הדברים ובאת להוכיח משהו..
D danihashamen New member 11/12/05 #14 נצל"ש אותה שאלה , רק בודק כתוב מלווה עד ה3\11 , ז"א שרק ב12 אני אוכל לנהוג לבד, נכון? (או ב11, אבל אחרי 12 בלילה = שזה כבר יהיה ה12)
נצל"ש אותה שאלה , רק בודק כתוב מלווה עד ה3\11 , ז"א שרק ב12 אני אוכל לנהוג לבד, נכון? (או ב11, אבל אחרי 12 בלילה = שזה כבר יהיה ה12)