שאלה בקשר למילואים..

m3339

New member
שאלה בקשר למילואים..

שלום, אולי תוכלו לעזור לי. אני ועוד 5 בנות מהיחידה שלי משתחררות בעוד שלושה חודשים והיום הקצינה שלנו הביאה לנו לחתום על דף התנדבות למילואים. שאלנו אותה מה יהיה אם לא נחתום והיא אמרה שאם יתעקשו מספיק יהפכו את התקן לחובה. חותמים לכמה שרוצים (נגיד שנה) ואז אמורים לפנות אלינו לחדש את זה אם נרצה, ובתכלס זה רק כמה ימים בשנה (לתרגילים/חירום)..אבל אני ממש מתנגדת לחתום מסיבות אישיות. בקיצור מה יכולים לעשות אם אני לא חותמת? וזה נשמע לי מוזר שהיא מבקשת שנתנדב אבל מאיימת שיעשו את זה חובה, אם היה תקן לחובה היא לא הייתה מבקשת..אחת כבר הספיקה לחתום וכל השאר בתחושה שאין ברירה וזה התנדבות-חובה..מה לעשות? תודה מראש.

Haunted

New member
לי זה נשמע קצת מוזר

כעקרון, על בנות לא חלה חובה לשרת בשירות מילואים. אלא אם כן שירתת כחובשת, לוחמת, נהגת, או תפקיד דומה, המילואים בשבילך הם בגדר התנדבות בלבד. איני חושבת שיעשו לך משהו אם לא תסכימי לחתום. לדעתי הקצינה שלכן החליטה להפחיד אתכן משום מה.

התשובה לדעתי בגוף ההודעה

"והיא אמרה שאם יתעקשו מספיק יהפכו את התקן לחובה" - תני להם לשבור את הראש. הם רוצים שתעשי מילואים. אם את רוצה אז תחתמי, אם את לא רוצה אל תחתמי ושהם ישברו את הראש בעצמם להשיג תקן שלא בטוח שהם יקבלו.

למעלה