שאלה בקשר למייקאפ

פברואר2

New member
שאלה בקשר למייקאפ

מה המייקאפ הטוב ביותר לאשה לא צעירה כלומר ...גם שיטשטש קמטים וגם שלא ייראה משהו בנוסח ללכת עם ולהראות בלי

וואו, שאלת מיליון ה$../images/Emo70.gif

אי אפשר לקבוע מה הטוב ביותר, מקסימום להגיד מי החברות שמייצרות את האיכותיים ביותר... הכל תלוי בסוג ומרקם העור והוא משתנה מאחת לשניה.אני באופן אישי חושבת שלנקות הם הטובים בתחום-המייקאפ נורא קליל ומכסה בצורה מעולה,גם ממלא נקבוביות ("ראשים שחורים"). למרות שניסיתי את זה של חברת ביוטי קר (עולה 13.40) http://www.beautycare.co.il/productspec.asp?id=355&name=מייק אפ נוזלי לכיסוי מושלם- 6 גוונים [בכלל ממליצה על החברה,המוצרים איכותיים ומעולים-מניסיון אישי!]

פברואר2

New member
תודה

חברה שלי קנתה את זה של ביוטי קר ולי..קשה להשתחרר מהחשש שאולי בכל זאת במחיר כזה יש שם חומרים לא ברורים לעור

האמת שגם אני נורא פחדתי

השתמשתי פעם ראשונה כשקיבלתי מתנה מחברה ערכה ענקית. ממליצה לך לגשת לחנות ולהתנסות ...המוצרים מאוד שווים ועולים כלום

מאקי

New member
איב סאן לורן. הכי הכי.נעים קליל ועושה את

העבודה ליום שלם.

דורי56

New member
אני משתמשת ב

מאי בייליי(בטח כתבתי לא נכון- MAYBELLINE ) למרות שאני בקושי משתמשת אבל בפעמים הספורים ששמתי אני מאוד מרוצה. של ביוטי קייר קניתי ואחרי ששמתי התחילו גירודים והעור האדים. אני יודעת שהרבה מרוצים אבל כנראה שלי יש עור רגיש מאוד.

אני משתמשת במייק אפ של

הלנה רובינשטיין , הוא אומנם יקר אבל בהחלט נותן כיסוי מקסימלי לעור בוגר

פברואר2

New member
כשאתם אומרים שמות של חברות קוסמטיקה

יש מייק אפ ספציפי מומלץ או כל סוג מייק אפ מהחברה שציינתם?

דורי56

New member
אני משתמשת ב

AFFINITONE של מייבילין עם תוספת של ויטמין E מתשתש מה שצריך ולא מרגישים כמו יציקת בטון על הפנים ולא נראה על הפנים.

למעלה