שאלה בקשר למיונים

superyal

New member
שאלה בקשר למיונים

יש לי מיון למ``כיות מה שואלים שם ואיך אני צריכה להכין את עצמי?

after1@after

New member
מכ``ית - תגובה

בכל מיון שואלים שאלות על התאמת המועמד/ת לתפקיד. לתפקיד מכ``ית, יש להניח שמעניין אותם יכולת פיקודית, סמכותיות, יכולת להציג נושא ולהרצות בשפה ברורה ושוטפת. מכ``ית שיוצאת לקצונה יכולה להגיע לתפקיד מפקדת מחלקה ואח``כ אפילו מפקדת פלוגה. חשבי - האם יש לך בכך עניין? לגבי מכ``ית בנים או בנות, חשבי איך את מסתדרת באוכלוסיה חד מינית. איך את מבחינה פיזית (מסעות/ריצות)? האם את בעצמך ממושמעת? איך את מתפקת בלחץ? בברכה, צוות ``אפטר``.

hadaslevy

New member
מניסיוני... -מכ``ית

טוב אז אני הייתי מכ``ית בנות וכמה מחברותי הטובות ביותר היא מכ``ית בנים יש -המון- הבדלים ! ! ! דבר ראשון חשוב מאוד מאוד שתדעי שזה הההמממון המון המון עבודה קשה -אבל זה נותן המון סיפוק -מכ``ית בנות מתמודדת יותר בבעיות הבנות ואף יכולה לזהותן לפעמים, כשהעבודה במערך הח``ן מאפשרת יותר שעורים כמו מיניות . -לעומתה מכ``ית הבנים - עובדת הרבה הרבה יותר קשה מבחינה פיסית...

stratovarius

New member
תשובה

אין לך שום הכנות מוקדמות לעשות - תההי עצמך, זה הדבר שהכי יעזור לך. אל תנסי לשחק איזו דמות, גם אם נדמה לך שזה מה שמחפשים. יתנו לך סיטואציות מסוימות להתמודד איתן, אני בכוונה לא כותבת לך מה, כדי שהתגובה שלך תהיה הכי טבעית. תשתתפי בהכל ותראי מוטיבציה! בהצלחה!!! אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לכתוב. - מכי``ת בבט``ר ח``ן 83-

superyal

New member
תודה

דבר ראשון אני רוצה להודות לך את בערך הבן אדם הראשון שענה לי תשובות חיוביות בקשר למ``כיות רוב האנשים אומרים לי פשוט לוותר על העניין. דבר שני כבר הייתי במבחנים ואני מקווה שעברתי אבל אני לא בטוחה השאלה היא גם אם זה מתאים לי כלומר אני לא הבן אדם הכי קשוח בעולם אני עומדת על שלי אבל אני לא ממש צועקת על אנשים אז רציתי לשאול אותך בהנחה שאני כן אתקבל מה בדיוק קורה בקורס? מה מלמדים אותי?

stratovarius

New member
הקורס

אל תדאגי...בונים לך דמות מפקדת לאט ואת לא צריכה להיות איזו מפלצת שכל היום צורחת על כולם...ממש לא. בנוגע לאסרטיביות - זה בא עם הזמן. בקורס מלמדים אותך המון...אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל. כל השגרה לחוצה ואת לומדת להתמודד עם זה ולתפקד תחת לחץ. ממקצעים אותך בכל מה שתידרשי להעביר בטירונות. יש הרבה תכני העשרה ``קרביים`` - שדאות , חישולון וכו`. יש מבחנים לעבור והתנסויות שאת צריכה להעביר מול הצוות שלך. הרבה תלוי במפקדות שלך בקורס...אם הן טובות אז רק השמים הם הגבול. הכי חשוב זה לא להתייאש, אפילו אם קשה- תגלי שאת מסוגלת לעשות הרבה יותר ממה שחשבת בהתחלה. מקווה שהתקבלת :)

למעלה