שאלה בקשר למחשב...

leofur

New member
שאלה בקשר למחשב...

מה אתם אומרים על המחשב הזה, המחיר הוא כ6000 שקל, הבעיה היחידה זה היצרן, champion ‎ Sonoma M540G 2.0 Ultralight‎‎תיק נשיאה איכותי + קורא כרטיסי זכרון‎ ‎ ‎ ‎ Model‎ ‎ Sonoma M540G 2.0 Ultralight‎ ‎ MONITOR‎ ‎15" TFT XGA‎ ‎ VGA ‎ ‎Embedded 915 GM+Up to 128MB‎ ‎ CPU ‎ ‎Intel Pentium M760 2.0GHz ‎ ‎ (Sonoma 2MB cache, 533MHz FSB)‎ ‎ Intel 915 GM & ICH6-M‎ ‎ Modem ‎ ‎56K V90‎ ‎ LAN ‎ ‎10/100/1000‎ ‎ Wireless‎ ‎ NO - Optional: Intel WM3B2200BG 802.11b/g 54mbps‎ ‎ HD ‎ ‎60GB Samsung 5400 RPM 8MB‎ ‎ DEVICE OPT.‎ ‎DVD/CD-RW Combo‎ ‎ MEMORY‎ ‎512MB DDR II 533MHz (Max 2GB)‎ ‎ Battery‎ ‎Li-Ion 6 Cell (avrg 5 hours run life)‎ ‎ Size ‎ ‎333*243*24‎ ‎ Weight‎ ‎2.2Kgs inclue Battery‎ ‎ Software‎ ‎NO OPERATING SYSTEM‎ ‎ Ports‎ ‎SPDIF; Mic In; headphone jack; PCMCIA‎ ‎ TV Out; VGA; 4 x USB2; firewire; MiniPCI‎ ‎ WARRANTY‎ ‎1 YEARS IN LAB ‎ ואם תוכלו אולי גם להגיד לי מה זה בדיוק הקטע של הסונומה, ואיך הוא מתקשר לכל העניין של סנטרינו, ואם בכלל כדי לקנות מחשב מחברה לא מוכרת כמו זאת, או להוסיף עוד איזה 1000 שקל (Aלא ממש יש לי) ולהתפשר על מחשב עם נתונים פחות טובים

Jan22

New member
לא מומלץ לקנות ניידים מחברות

שאינן מותג ,אמנם הן מציעות ניידים עם מפרטים חזקים ומחירים נמוכים אולם האיכות וההשקעה של חברות המותג בהחלט חסרה (ואף שירות הלקוחות) . מה השימושים שלך ? מה התקציב המקסימלי ? תציין ונראה . בנוגע לסונומה - מדובר בפלטפורמה שעובדת על מעבדי ה"דותאן" אך במהירות אפיק משודרגת ל533MHZ (הצעד הבא זה "נאפה" AKA "יונה") .

leofur

New member
תודה, ואההמ

התקציב שלי הוא בעזור ה6000 שקל, שימושים בעיקר אופיס סרטים אינטרנט ומשחקים. עוד שאלה, זה האם יש איזה דרך לבדוק עד כמה המחשב הוא באמת טוב, מבחינת עם יש התאמה טובה בין החלקים. ועוד שאלה, איך הולכת ההגבלה בין מהיריות המעבדים הניידים לאלו של המחשבים הנייחים, כי כמו שהבנתי ממספר אנשים, המעבדים של אינטל של 1.73 למשל עובדים כמו 2600 של מחשב נייח. ושוב תודה

למעלה