שאלה בקשר למחזור

יולי 154

New member
שאלה בקשר למחזור

השבוע באה לביקור המכשפה המגעילה אצלי. אבל משהו מוזר קרה- היה לי דימום מאוד חזק ואדום למשך יום אחד, ביום השני שני כתמים קטנים ו... זהו- נגמר המחזור מה זה? זה מוזר לי מאוד בדרך כלל מחזור אצלי הוא 5 ימים ופתאום-יום אחד? לא נתקלתי בזה אף פעם, מישהי נתקלה? זה נורמאלי?

מעין26

New member
אצלי מאז הפסקת הגלולות המחזור שונה

פעם הוא חזק ופעם לא, פעם ארוך פעם קצרצר, אל תשכחי שבלי גלולות הגוף מבולבל ויש לו קצב אחר.

פעם היה לי מחזור כזה

וחודש אחריו גיליתי שאני בהריון. במקרה שלי, היום בו הופיע הדימום נחשב למחזור לכל דבר. אני חושבת שזה קורה כשהגוף קצת משתגע. אם תראי שהתופעה חוזרת גם במחזור הבא, אולי שווה לבדוק עם רופא. אבל בואי נקווה שהמחזור הבא לא יגיע

mikasphika

New member
עוד שאלה על הפסקת גלולות

הפסקתי לפני חודשיים כלומר, עכשיו בעצם היה המחזור הראשון ללא גלולות. שלשום חטפתי דיכאון שחבל על הזמן, רציתי לישון כל הזמן ולריב עם הבעלול. למרבה השמחה זה עבר אחרי יום אבל אני תמהה אם זה אופייני לתקופות של אחרי הגלולות. מישהי נתקלה במשהו דומה?

ori27

New member
../images/Emo12.gifלי זה קרה- דיכאון קל והרבה עצבים

אחרי שהפסקתי גלולות היו לי הרבה שינויים: מעין דיכאון וכל דבר קטן עיצבן אותי, אבל זה עובר. דבר נוסף שהיה לי כאבי חזה היסטריים - כאב לי בערך 3 חודשים רצוף. לא נעים אך עובר . מפזרת עלייך אבקת הריון.....

yaf73

New member
../images/Emo142.gif גמאני גמאני

גם לי זה קרה, אפילו יותר מזה - פתאום בלי שום סיבה התחלתי לבכות... (הרופא שלי אמר שזה לא הגיוני שזה בגלל הפסקת הגלולות - וזה עורר בי כל מני שאלות ותהיות... ככה שלשמוע ממך זה מאוד מעודד
) להיות אישה זה מסובך הא?

tarepanda

New member
לי זה היה בענק...

הייתי מאוד מאוד עצבנית, מאוד עייפה, היו לי בעיות בעיכול, פצעים, נשירה - מה לא...

יולי 154

New member
לא הפסקתי גלולות

אני לא אחרי הפסקת גלולות. אני חודשיים אחרי גרידה, כבר היה מחזור אחד, וזה השני.

Galit29

New member
אז אולי כדאי שתלכי לרופא

אצלי למשל וסת של 6-7 ימים עם דימומי קשים בהתחלה וכתמים לקראת הסוף. בפעם האחרונה שראיתי שיש שינוי בדימום הלכתי לרופא וגילו לי צ'יסטה על השחלה. תביני שהגוף שלנו הוא מכונה וכל שינוי הכי קטן גורם לו לא לעבוד כמו שאנחנו רגילים ורק אנחנו יודעים איך הוא עובד. אז שווה בדיקה לדעתי. בכל מקרה רק שתדעי לי המליצו להכנס להריון ע"מ למסמס את הצ'יסטה (מה שלא היה מתאים באותו זמן), אבל יכול להיות שזה שום דבר , יכול להיות הריון, כבר שמעתי על הריונות שהתחילו עם דימום של וסת יכול להיות מיליון דברים. לדעתי שווה בדיקה

מעיןבר

New member
לפעמים גם הפלה

משגעת קצת את המערכת, אם יש לך בעיות נוספות גשי לרופא, אם לא - תשמחי שהתמזל לך חודש אחד להנות מווסת קצרה וקלה לשם שינוי.

יולי תשמחי שהמכשפה אכן הגיעה

אפילו אם שונה מפעמים אחרות, ומה שחשוב זה שעכשיו את צריכה להתכונן לביוץ הקרוב ולצאת לדרך חדש וטובה ל-9 חודשים. שני מחזורים אחרי הפלה זה מעולה להתחיל ךלחשוב על העתיד, ב ה צ ל ח ה

happy

New member
להתקשר לרופא

בדיוק בשביל זה יש רופא נשים. ואם את מרגישה לא נוח להתקשר ולשאול אותו אולי תחשבי לעבור רופא מפני שכאשר תהיה בהריון (וזה יהיה מהר מאוד) יהיו לך המון שאלות ואז גם תהיה לחוצה במיוחד הריון אחרי גרדה. אז כדאי כבר עכשיו למצוא רופא נשים נחמד ואנושי שנותן הרגשה טובה להתקשר אליו בכל בעיה. אם את צריכה המלצה על רופא נשים תגידי

תולו

New member
ציסטה../images/Emo68.gif

האם מישהי מכן שמעה פעם מה השפעתה של ציסטה בשחלה על היכולת להיכנס להריון? זה יכול לעכב ? לעזור (?!)

happy

New member
ציסטה בשחלה

יכולה להיות גם זקיק מפותח שראו באולטראסאונד או לפעמים יש ציסטה ששומרת על ההריון בתחילת ההריו. איך גילית את זה? אם במעקב זקיקים אז לפעמים זה זקיק והטכנאי אומר שזאת ציסטה בכל מקרה תתקשרי לרופא.

כדאי לעשות בדיקה

לחברה שלי היה כך, והיא חשבה שקיבלה מחזור, אך בחודש הבא היא לא קיבלה, והלכה לבדיקה והתברר שהיא בהריון חודשיים כבר! כדאי לך לעשות בדיקת הריון. מחזיקה לך אצבעות!

למעלה