מזונותשאלה בקשר למזונות
גרושתי עומדת להתחתן (מזל טוב) האם אני מחויב ע"פ החוק להמשיך לשלם מזונות כרגיל או שיש איזה שינוי ?
רגע רגע ....מזונות
אתה משלך מזונות לילדיך, וכפי שמעמדך כאביהם לא נפגע עם נישואי אימם לאחר, כך עליך להמשיך ולשאת במזונותיהם ללא קשר לנישואי אימם.
רגע רגע....רגע רגע ....
אם בעלה התחתן איתה משמע שהוא לקח את המחויבות גם לכלכל אותה לא ? בצד שלי יש משכנתא ומזונות ומשכורת אחת. בצד שלהם יש שני משכורות מזונות שאני נותן ומשכתא האם זה צודק ? היא התחתנה ובאחריותם כזוג לדאוג לכל משפחתם וכל משפחתם זה גם הילדה החורגת האם אפשר להביא את הנושא לשפט לדיון חוזר ?
המחויבות של בעלה היא כלפיהרגע רגע ....
אם בעלה התחתן איתה משמע שהוא לקח את המחויבות גם לכלכל אותה לא ? בצד שלי יש משכנתא ומזונות ומשכורת אחת. בצד שלהם יש שני משכורות מזונות שאני נותן ומשכתא האם זה צודק ? היא התחתנה ובאחריותם כזוג לדאוג לכל משפחתם וכל משפחתם זה גם הילדה החורגת האם אפשר להביא את הנושא לשפט לדיון חוזר ?
המחויבות של בעלה היא לא למשפחתו ?המחויבות של בעלה היא כלפיה
ולא כלפי ילדיכם המשותפים. זו מחויבות שאינך יכול להשתחרר ממנה.
ילדיך אינם "משפחתו" אלא "משפחתך"המחויבות של בעלה היא לא למשפחתו ?
לפחות אפשר להביא את זה בפנה שופט שיקל במקצת בגובה המזונות ?
לשאלה העיקרית ?ילדיך אינם "משפחתו" אלא "משפחתך"
כן. אתה יכול לנסות.לשאלה העיקרית ?
האם אפשר להביא את המצב החדש בפני שופט שיקבע מחדש את גובה המזונות ?
לפני שאומר מה המסקנה ....כן. אתה יכול לנסות.
לך לעו"ד, תשלם לו שכ"ט ע"מ שיכין עבורך כתב תביעה. אח"כ אחת מהאפשרויות תתממש: - ביהמ"ש יקבל את תביעתך. - ביהמ"ש ירמוז לך כי עליך למחוק את התביעה ללא פסיקת הוצאות. - תחטוף הוצאות. לא מזמן אב שתבע הפחתה ללא הצדק כלשהוא חטף 50,000 ש"ח הוצאות (תמ"ש 5115/97). חמישים אלף ! אנא ספר לנו בבקשה מה מסקנתך.
עם כל הכבוד: לא, לא, לא !!!!לפני שאומר מה המסקנה ....
1. כמובן שאני צריך להשתתף בהוצאות הילדה אבל בשל הנסיבות החדשות הסכום לא אמור להשקל מחדש ? 2. למה אני חייב לערב עורך דין איני יכול להגיע לבית המשפט ואציג את הנסיבות, בעל פה או בכתב ? 3. מה הצעתך ? האם לשבת בחיבוק ידיים, לדעתי יש פה אי צדק !!
מענין אם אישה חטפה פעם הוצאות כאלהכן. אתה יכול לנסות.
לך לעו"ד, תשלם לו שכ"ט ע"מ שיכין עבורך כתב תביעה. אח"כ אחת מהאפשרויות תתממש: - ביהמ"ש יקבל את תביעתך. - ביהמ"ש ירמוז לך כי עליך למחוק את התביעה ללא פסיקת הוצאות. - תחטוף הוצאות. לא מזמן אב שתבע הפחתה ללא הצדק כלשהוא חטף 50,000 ש"ח הוצאות (תמ"ש 5115/97). חמישים אלף ! אנא ספר לנו בבקשה מה מסקנתך.
בטח לא בגין הפחתה...מענין אם אישה חטפה פעם הוצאות כאלה
תתפלאגם לא בגין העלאה
האם יש דוגמאות בתיק מזונות?תתפלא
השופט יעקב כהן בכפר סבא (תמ"ש 30600/04 ) דחה תביעה בענין אמנת האג וחייב את התובעת בתשלום הוצאות משפט בסך 30,000 ש"ח + מע"מ. פסק הדין ניתן ב - 15.3.05. השופט גרמן חייב תובעת (אחות שהגישה תביעה כספית נגד אחיה בהוצאות משפט בסך 50,000 ש"ח + מע"מ. פסק הדין ניתן ב - 13.3.05. השופט שוחט חייב נתבעת (תביעה בין אחים) לשלם לתובע הוצאות משפט בסך 20,000 ש"ח + מע"מ. פסק הדין ניתן ב - 7.2.05. ויש עוד הרבה....
מדובר שערכו בזוג שערכו הסכםכן. אתה יכול לנסות.
על איזה מקרה אתה מדבר?מדובר שערכו בזוג שערכו הסכם
גירושין פיקטיביים והאישה בעורמה מימשה את הסכם הגירושין ונישלה את בן זוגה מהרכוש, ובשל כך תבע האב הפחתת מזונות, וביהמ"ש קנס את שני בני הזוג ב 50,000 ש"ח כך שהמקרה הנ"ל אינו דומה כלל וכלל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.