שאלה בקשר לכרטיס קול

ורסטיל

New member
שאלה בקשר לכרטיס קול

כשהמוכר הסביר לי בטלפון על כרטיס קול JULIA הוא חזר כל הזמן על הצורך להוסיף מיקסר, למה הוא התכוון?, כלומר אני חושש שאיבדתי אותו בעניין הזה, למה בעצם מיקסר מיועד לכרטיס קול שיש בו כניסות אנלוגיות ודיגיטליות?. כי כשעשיתי חיפוש בגוגל על הכרטיס הזה יצא לי לראות המלצה דומה של מישהו שממליץ לבן אדם אחר לרכוש את הכרטיס הזה בצירוף מיקסר, מה אני מחמיץ כאן? תודה לעונים.

HeavenlyB

New member
לא מכיר את הכרטיס, אבל

יכול להיות שאין בו קדם מגבר למיקרופון?

ורסטיל

New member
הבנתי, וממש שאלה אחרונה ברשותך

כי אני ממש רוצה להבין את זה עד הסוף, בכרטיס שיש לי היום CREATIVE LIVE VALUE שהוא לבטח נחשב נחות יותר מהJULIA יש כניסה למיקרופון, ואני מקליט דרכו וזה כרגע עונה על צרכיי (המיקרופון נישמע חזק וטוב), ולפי מה שאני מבין אין לו פרה אמפ, האם יתכן שאנסה לחבר מיקרופון לאחת הכניסות האנלוגיות בג'וליה ולא אקבל את אותה התוצאה כמו בלייב ווליו?, או לחילופין האם יתכן שבכרטיסי קול רגילים למחשב האישי הנמכרים היום יש פרה אמפ (כשאני מחבר להם מיקרופון לכניסת הMIC זה עובד, לא?) ובג'וליה אין?, כי ממה שאני מבין בשביל כרטיס קול עם פרה אמפ אני אמור לשלם פי 3 במחיר מזה של הג'וליה?

HeavenlyB

New member
כניסת מיקרופון אומרת שיש פרה-אמפ

כי אם לא, אז היית שומע את עצמך ממש ממש חלש, ואז זה גם לא היה נקרא כניסת מיקרופון. כל כרטיס קול, גם הזול ביותר, שיש לו כניסת מיקרופון, יש לו פרה-אמפ. מה שכן, זה פרה-אמפ מאוד זול ולא איכותי. ככל שתתקדם במחיר, כך גם הרכיבים, השילוב שלהם יחד, והביצועים של הכרטיס יהיו יותר טובים. העמוד שנתת של הכרטיס שאתה מעוניין לקנות, לא מצויין כניסת מיקרופון, ולכן אפשר להסיק מזה שתצטרך קדם מגבר חיצוני, או בנפרד, או כחלק ממיקסר. זאת גם הסיבה כנראה שאמרו לך שתצטרך לקנות מיקסר.

ורסטיל

New member
תודה רבה, עכשיו הכל בהחלט ברור

ניראה לי שאצטרך לבחון מחדש את רכישת הכרטיס הספציפי הזה. ושוב תודה.

ורסטיל

New member
רגע, אז בעצם יש מצב שMAYA 44

בסיפוח התקן המידי המצורף יכול לענות לי על הצרכים הספציפיים שלי? הבנתי שהוא מעט יותר זול מהJULIA שדיברתי עליו קודם, ייתכן שהוא גם פחות טוב ממנו? או שנועד לספק צרכים שונים יותר כגון כניסת מיקרופון במקום כניסות דיגיטליות.

HeavenlyB

New member
לא מכיר את ה-Maya

האם כתוב במפרט שיש לו כניסות מיקרופון?

למעלה