שאלה בקשר לכפפות

idoidoido1

New member
שאלה בקשר לכפפות

יש לי שאלה, למי שפה יש כפפות והוא רסיבר זה באמת עוזר לתפוס כדורים? ולמה קוורטרבק לובש כפפה ביד אחת (היד שלא זורקת) במה זה עוזר לו?

roei90210

New member
כן ולא. לבודדים ותלוי.

כן, זה עוזר לתפוס כדורים. אבל חלק מהרסיברים אוהבים את התחושה של הכדור. אז.. לא - אם אתה רסיבר שאוהב להרגיש את הכדור. לגבי הק"ב בודדים הקווטרבקים שלובשים כפפות ביד אחת. עוד יותר בודדים אלו שלובשים בשתי ידיים. בשתי ידיים לובשים בד"כ ביום גשום, זה עוזר לגריפ, אבל לפעמים יותר מדי. ביד אחד לובשים בד"כ כדי ליצור עוד שכבת מגן על יד פצועה או אם רוצים להחזיק את הכדור יותר טוב (ראה ערך "כן") אלו היו 60 שניות על "כפפות - בעד או נגד, והאם קיפודים סגולים עומדים להשתלט על העולם"

meirhala

New member
רועי.. אתה דפוק רשמית! ../images/Emo6.gif

עידו.. לדעתי בהתחלה עדיף בלי כפפות.. שהאינסטינקטים שלך ישתפרו.. ואז עם כפפות זה כבר יהיה אוטומטי.. רועי.. אני שולח קיפודים סגולים להשמידך

בדנתמ

New member
רגע רגע רגע לא הבנתי משהו...

אז הם עומדים להשתלט על העולם או לא? כי אני הייתי בטוח שהגרבילים הירוקים יקדימו אותם...

REDSKINS

New member
שאלה לגבי כפפות לCB

מה העצה לגבי קורנרבאקרים , להשתמש בכפפות של רסיבר או כפפות אחרות או לא להשתמש בכפפות בכלל ?

REDSKINS

New member
יש המלצה על סוג מסוים

כיאלו חברה או דגם ממולץ ? על איזו כפפה זולה יחסית אתה (או כל אחד אחר) ממליץ לי?

meirhala

New member
אם כבר אתה קונה כפפה..

אל תקנה משהו זול מדי.. זה לא שווה את הכסף.. אני מעדיף אישית בלי כפפות.. אז תשאל את הרסיברים \ קורנרים האחרים פה

roei90210

New member
למרות שאתה סקיד, הפעם תשובה רצינית

אני אישית מעדיף עם כפפות. ולמרות שהשנה הסתדרתי יופי עם הכפפות של נייקי, אני מעדיף את אלו של ריבוק (עם הסמל של ה-NFL) ובתת קטגוריה: הכפפות עם המדבקות הקטנות. החסרון הוא שעם הזמן, המדבקות יתקלפו לך. באתר של eastbay בד"כ היו להם יותר דגמים, אבל הנה מה שמצאתי: Reebok Velocity Receiver Glove Reebok Breeze Grip Receiver Glove כדי לראות את המדבקות, מתחת לתמונה של הכפפות יש other views שם יש מבט הפוך.

idoidoido1

New member
שאלה

במה המדבקות עוזרות? ואחרי שהן מתקלפות חייבים לקנות כפפה חדשה או שאפשר להסתדר גם בלי המדבקות?

roei90210

New member
האמת, שאלה טובה

נראה לי שהם פשוט עוד שכבת חיכוך עם הכדור. ונדמה לי שהם גם טיפה יותר דביקות. לי הם החזיקו 2 עונות ולא ניסיתי להשתמש בהם אחרי העונה השניה כי הבאתי אותם למאיר (שלא ממש הסתדר איתן) אני קניתי כפפה אחרת..

meirhala

New member
בהתחלה כן הסתדרתי איתן..

אבל אחרי כמה זמן הם כבר היו גמורות לגמרי.. מתי שהמדבקות יורדות אז כבר עדיף לשחק עם הידיים חשופות כי אז יש יותר חיכוך..

למעלה