שאלה בקשר לכף ישנה

White-Cat

New member
שאלה בקשר לכף ישנה

לא מזמן מצאתי כף שנראית ישנה דומה מאוד לזאת שבתמונה אבל מחברה שונה. כל מה שאני יודע על הכף זה שהיא יוצרה על ידי החברה: Thomas Bradbury & Sons מתחת לשם החברה רשום משהו כמו shepfield או משהו דומה(לא ניתן להבחין כל כך)... ***חשוב- הכף בתמונה אינה הכף שברשותי אלא כף דומה מאוד*** הייתי רוצה לדעת איפה הכף יוצרה ? מה מחירה ? ועוד פרטים... תודה רבה

doroni10

New member
זה כמו להראות רולס רויס

ולשאול על מחיר טרנטה... צלמי את הכף, מכמה זוויות כולל תקריב לאזור הכיתוב- אני מקווה שמישהו כאן יוכל לעזור.. דורון,

White-Cat

New member
הנה תמונות

הכף בתמונה דומה מאוד לשלי והיא לא בדיוק כמו שלי(החברה שונה)

White-Cat

New member
ועוד

White-Cat

New member
עוד תמונה

coincollector

New member
יש אספן כפיות

בשם יצחק דוידוביץ שמחזיק אתר של "מועדון אספני כפיות" (ראה קישור). אני מניח ששם יוכלו לעזור לך. אגב, אני לא מבין כלום בכפיות, אבל נראה לי לא רציני להראות תמונה של פריט אחד ולהגיד "שלי זה בדיוק אותו דבר, אבל שונה". הבדלים שלך נראים לא משמעותיים יכולים להיות הבדל גדול לאספן מתמחה.

כדאי לבדוק היטב!!!

חברת תומס ברדבורי ובניו היא חברה אנגלית משפילד, המייצרת כלי כסף למעלה ממאה וחמישים שנה. הכלים שלהם נחשבים מאוד בקרב אספני עתיקות. המגש הזה, למשל, נמכר ב- 12,500 דולר לפני זמן לא רב באתר של עתיקות באינטרנט. אז אולי הכפית שווה משהו בכל זאת?

powo

New member
זהוי כלי כסף

לאריק בדרך כלל באנגליה כל כלי הכסף המורשים מסומנים בכמה סימנים. ראשית יש סימונים כמו ראש או אריה או מגדל וכו וליד זה יש אותיות. שהם נותנים את שנת היצור הם התחילו בסימון זה החל מהמאה החמש עשרה או הששעשרה.ובנוסף הם נותנים בראשי תבות את שם היצרן .השלח לך את תמונת הקטלוג.אברהם

powo

New member
זהוי כלי כסף

ספרון לזהוי כלי כסף שהוא האורים ותומים של כל כלי הכסף באנגליה

למעלה