שאלה בקשר לכנסים...

שאלה בקשר לכנסים...

האם יש אפשרות שאני מביא את הדף דמות שלי (המוכן) שאני משחק איתו עם הקבוצה שלי, אל אחד הכנסים וממשיך לשחק מאותה רמה אותם דברים וכ´ו...? כתבו: השה"ם האפל Sub ZeRo 146664346

Catty

New member
לי בכלל אין נסיון בשום משחק תפקידים

אבל ממש לא נראה לי שתהייה להם בעיה... אתה יכול להביא להם אות דף הדמות בלי שהם ידעו אתה משחק איתה גם ככה כך שלא נראה לי שתהייה להם בעיה. אבל כמובן, מי אני שיודעת..

רמץ

New member
עבר הרבה זמן מאז שהשתתפתי

בכנס כלשהו, אבל באלו שבהם השתתפתי, לא ניתן לעשות זאת בשום פנים ואופן. הדמויות שם מותאמות בדרגות, ביכולות ובחפצים להרפתקה שהוכנה לצורך הכנס ודמויות זרות לא יתקבלו בברכה. עם זאת, תמיד קיים סיכוי שהשה"מ שלך יהיה מהלא מחמירים (יש לך גם זמן קצר להסתובב בין השה"מים ולשאול אותם אחד אחד) ובכל אופן, מומלץ להתנסות בחוויה של חבורה זרה ואנשים זרים לפחות פעם אחת. זה מוסיף התרגשות אמיתית להרגשה של של "הפגישה המיקרית בפונדק".

noki16

New member
אהההמממ...תוההה ...

על מה אתה מדבר???כנסים???המממ...הכנסים היחידים שעולים לי בראש הם של העמותה,או באירגון גורמים שקשורים לה(הכנס בשבועות,מת"ח מרכזי/מת"ח צפון,ביגור,איגו"ת וכ´ו...)ושם ככל הידוע לי מהרצת משחקים והשתתפות כשחקנית,מריצים הרפתקאות one timers-וואן טיימרים חד פעמיים שמסתמכים על דמויות חד פעמיות שהמנחה מכין לפני הכנס,או נותן לשחקניו לבנותן במהלך הכנס עצמו...זה ישבש את מהלך המשחק לדעתי,ולא ניראה לי שדבר כזה אפשרי,זה לא יהיה פייר לשחקנים האחריים שיבואו לשחק איתך באותו יום של הכנס,שאולי אינם בעלי דרגה ,רמה,ואקספי,כמוך.
PeAcE נוקי,רולפיירית מושבעת.

למעלה