שאלה בקשר לכומתה

ליהיא.

New member
שאלה בקשר לכומתה

חברה שלי דיי לחוצה מהקטע... היא סיימה טירונות כלל צה"לית לפני כמה ימים, ובקרוב היא מתחילה קורס של 6 חודשים בחמ"ן. השאלה היא מתי היא תקבל את הכומתה הירוקה ( והיפה ) של מודיעין?... בתחילת הקורס או בסופו?... תודה מראש!

shahardan

New member
הכומתה

כעקרון היא תקבל אותה בסוף הקורס כי אם היא תעוף במהלך הקורס אז היא כאילו מביישת את הכומתה שלה מקווה שעזרתי לכם

n123

New member
כומתה

לא יודע מתי היא תקבל את הכומתה אבל הכומתה לא כל-כך יפה למעשה היא בכלל לא

הכל תלוי

אמרו לה להתייצב ביחידת המעבר עכשיו? או להתייצב איפה שיהיה הקורס? בעקרון אני לא מכיר עוד מקום שמקבלים בו את הכומתה חוץ מיחידת המעבר כשהיא תגיע לשם היא תקבל אם לפני הקורס אז לפני ואם אחרי אז אחרי

לדעתי כן

99 אחוז שכן כי זה מה שעושים ביחידת מעבר מקבלים כומתה ומחכים לקורס אבל אם הקורס שלה יתחיל רק עוד שבוע אז בזמן שהיא תהיה שם ותחכה לקורס היא לא תקבל כומתה

יניב100

New member
היא לא תקבל

אני למשל עשיתי קורס בחיל הקשר ומי שהיה שייך לחיל קיבל את הסיכה בהתחלת הקורס ואת הכומתה אמרו להם שהם יקבלו ביחידות שלהם(בסיסי קבע)

נריה_ה

New member
כומתת מודיעין

בתור מי שעשה קורס של כ6 חודשים במודיעין, אני יודע שאת הכומתה מקבלים בהשבעה לחיל המודיעין בטקס (שמתנהל באתר ההנצחה) (אם לא מבטלים אותו... כמו לנו...) אני מניח שהיא תעשה קורס דומה לשלי, בגלל האורך והזמן... את הכומתה היא תקבל בערך במחצית הקורס. קצת לפני.

YtseJam

New member
הממם.

נריה זה לא שם כזה נפוץ... ואני חושב שאני מכיר אותך (בערך)... מה אומרים לך "מסדרי שרותים בקומה ב´"? :)

נריה_ה

New member
מסדרי שרותים קומה ב´ זה שוורץ.

הוא המלך הבלתי מעורער בנושא. אני רק עזרתי לו בזה. ואני לא מתכוון לקחת לא את התהילה. אני עמדתי בחוץ בקור, בגשם, וחיכיתי למפקדים, א´ בניין שכמוני. עכשיו מי זה? אני מת לדעת...

mayra

New member
נריה!

מה איתך קראי! איך אתה מסתדר בלי לאכול כמעט כלום! מהמעריצה(נחש מי)

נריה_ה

New member
וואי, מה זה?

אירגנתי לעצמי מקרר בבה"ד חיל הים, והבאתי צידנית מהבית (ונכון שזה נשמע מגוחך ... חיל עם צידנית...). עכשיו אני מת לדעת מי זה? אני לא את השם... נריה

למעלה