שאלה בקשר לכדור...

EvilFlame

New member
שאלה בקשר לכדור...

אני יודע שאת הכדורים בחו"ל מייצרים מעור חזיר. האם גם הכדורים בארץ הינם מעור חזיר? ועוד משהו האם הם מיוצרים בארץ או שהם מיובאים? תודה :).

Yo-man

New member
כדורים בקושי מיובאים לארץ בכלל...

בין אלה שמיובאים יש מפלסטיק ויש אמיתיים. האמיתיים תמיד יהיו מעוד חזיר. אבל הכדורים דמויי העור מספיק טובים כיום. (זו שאלה על רקע דתי ?)

EvilFlame

New member
באמת שלא אכפת לי ממש מהסוג

אבל התעניינתי. יש לי פשוט חבר שגם קצת מעתניין אבל בכלליות ואומר שאחת הסיבות העיקריות שהמשחק לא פופולארי בארץ זה שהוא לא "כשר" והוא דיבר על זה שהכדורים הם מעור חזיר (את זה כבר ידעתי) ורציתי לדעת האם אכן הכדורים בארץ הינם מעור חזיר. בכל אופן אני מניח שזאת אולי סיבה בשביל הקהילות המסורתיות יותר שאוהבות משחקי ספורט לא לאהוב את זה במיוחד. אך בכל זאת נראה לי שזאת לא סיבה ממש רצינית לא לאהוב את המשחק. יש לי שאלה,מה מחיר של כדור? (לא מעור אמיתי,או מזויף או פלסטיק..)? אני שואל מהתעניינות.. פעם לפני כמה שנים קיבלתי כדור פלסטיק.. אבל לא היה טוב במיוחד.

Yo-man

New member
כדור דמוי-עור סביר

יכול לעלות בסביבות 20-50$ בארה"ב. ההבדלים במחיר הם לפי החברה (מוכרת יותר או פחות), הלוגואים שיש על הכדור למצבו (לי יש כדור מעולה עם שפשוף באמת קטנטן שעלה 21$ במקום 54$... ותגיד לחבר שלך שהוא לא חייב להכניס את הכדור לפה אם הוא מאוד מודאג מהחומר ממנו עשוי הכדור.
בתנ"ך לא כתוב שאסור לגעת בחזיר, חי או מת, רק לא לאכול אותו. אף אחד בקבוצה לא יתן לו לאכול את הכדור היקר, גם אם הוא מאוד ירצה...

EvilFlame

New member
זה לא משנה לו

הוא אתאיסט. מצידו הוא יוכל חזיר ממולא בגבינה צהובה עם קוטג' למעלה ותוספת שווארמה. אבל הוא רק אמר לי שבגלל זה פשוט גם יותר אנשים דוחים את המשחק בארץ. מאיפה ניתן לרכוש כדור במחיר סביר באזורי הנגב? (חוץ מאילת..?)

geviaz

New member
הוא באמת מעור חזיר?

חשבתי שזה סתם כינוי כי פעם הוא היה ככה. נראה לי שרוב הכדורים שמוכרים כיום הם מחומר סינטטי או מעור יותר תעשיתי, עור של חזיר נשמע לי לא רווחי.

EvilFlame

New member
כן.

נראה לי שגם אולי פירסמו כרזות אצל היצרנים משהו בסגנון.. חצי מיליון חזירים נרצחו בשביל שיהיו לכם כדורים,לא חבל? או משהו בסגנון

למעלה