שאלה בקשר לכדורים

ס ו ד י

New member
שאלה בקשר לכדורים

אחי נוטל כדורים פעמיים ביום ביחד זה נותן 1200 מ"ג לכדורים קוראים Tegretol cr ועוד שאלה אחת יש לפעמים מצבים שאחי נכנס למין מצב שהוא נמתח כולו הידיים מתוחות לצידי הגוף והאישונים גדלים ואין התקף למרות שזה סימן מקדים להתקף

ס ו ד י

New member
מוזר

חלק מההודעה לא מופיע השאלה היא ישנם מספר סוגי כדורים אחד מהם הוא הכדור שאחי נוטל מה ההבדל בינהן? ומה ההסבר לסימן שבדרך כלל מופיע לפני התקף אבל ההתקף לא מגיע

qt1

New member
ס ו ד י היי , 2 שאלות לי אליך..../images/Emo13.gif

הראשונה, אחיך לא מעוניין לכתוב כאן? הוא בן 24 או 25 , לא ברור לי מההודעות שלך , אבל בסביבות הגיל הזה נכון? השניה, איזה כדורים אחיך נוטל? כתבת טגריטול , אני לא מבינה מה השם של התרופה השניה. לגבי תרופות אגב, יש בתפוז פורום מעולה של תרופות ,ממליצה לך לפנות לשם לגבי שאלות של תופעות לוואי של תרופות... מקווה שהייתי לעזר, את מאוד מוזמנת לשאול כל שאלה נוספת וגם לכתוב בשם אחיך אם זה מה שנוח לו נכון או לך... שיהיה סופשבוע נעים לכולנו

ס ו ד י

New member
qt1

נכון אחי בן 24 הוא לא מאלה שיכנסו לשאול שאולות אני עושה את זה במקומו רשמתי טגריטול נכון על האריזה רשום טגריטול CR אין תרופה שניה התופעה שדיברתי עליה לא חייבת להיות תגובה של התרופות לא? איך אני מגיעה לפורום ההוא ? סופ שבוע רגוע ונעים לכול
ם

qt1

New member
ס ו ד י יש תופעות לוואי ../images/Emo4.gif

לכל תרופה , גם לאקמול... ככה זה ס ו ד י
אבל אחלה אם ההתקפים שלו מועטים כפי שכתבת... ויש חברים וכו' , זה מאוד מאוד חשוב! אני מנסה לשלוח קישור לפורום תרופות . תלחצי על המילה הכחולה... שיהיה סופשבוע נעים

S E M 151

New member
../images/Emo65.gif

המתיחה הזו של השרירים והקפאון יכולים להיות התקף חלקי - לא מלא. רצוי לחזור לנוירולוג ולנסות להתאים תרופה אחרת. כי כמו שזה נשמע לי ואני בהחלט לא ואני מדגישה לא ברת סמכא בנושא, הטגרטול לא מצליח למנוע את מלא ההתקף. הבת שלי מטופלת בטגרטול - סירופ אמנם, אבל אין לה תופעות מאין אלו, אלא כשהמינון היה כנראה נמוך מידי ואז היה התקף חלקי, די דומה רק בשינה. ואז העלו לה את המינון ומאז ברוך השם כבר כמעט שנה ללא התקפים.

גליה0

New member
סודי, בקשר לטגרטול

יש טגרטול רגיל ויש cr הרגיל בכדור או סירופ מתפרק מהר בגוף cr הכוונה היא שהכדור מתפרק לאט יותר בגוף הבת שלי קיבל את הרגי וראינו שההשפעה שלו נעלמת מהר מאוד היום היא מקבלת את ה cr מקווה שזה עזר

למעלה