שאלה בקשר לכדורים

idoidoido1

New member
שאלה בקשר לכדורים

חבר רוצה שאני יזמין לו כדור, אז יש 2 אפשרויות ורציתי לשאול מה ההבדל בין הכדורים (ההבדל במחיר הוא פי 2): WIlson pro replica Wilson The Duke הראשון זה רפליקה של THE DUKE אבל לא הבנתי במה THE DUKE יותר טוב ממנו. תודה

itaihasid

New member
שני דברים

קודם כל (והסיבה לתגובה שלי) אזמין ולא יזמין לגביי הכדורים, הדיוק הוא הכדור הנפוץ והכדור שנחשב לכדור הטוב ביותר (אני לא מומחה בכדורים) אני מניח שהרפליקה הוא מגומי ואז הוא הרבה פחות טוב, כמה עולה כדור? מאתיים שקל? לדעתי זה שווה את ההשקעה

roei90210

New member
הרפליקה זה כנראה עור סינטטי - ועולה הרבה פחות

ה-duke זה הכדור הרשמי החדש. מעור אמיתי, ועולה הרבה

idoidoido1

New member
תשובה מחירים

באיביי אני לא יודע למה אבל על כדורי פוטבול לוקחים המון כסף על משלוחים. ככה שTHE DUKE לא כולל משלוח הוא 240 ש"ח, וכולל משלוח 382 ש"ח. הרפליקה הוא לא כולל משלוח 120 ש"ח, וכולל משלוח 240 ש"ח. בכיף הייתי קונה the duke אם הוא היה יותר זול למה 380 ש"ח נשמע לי יותר מדי (וגם לחבר שלי) ודרך אגב מה זאת אומרת עשוי מגומי? ממה עשוי the duke? (אם מעור גם הרפליקה עשוייה מעור אבל composite leather שאין לי מושג מה זה אומר)

stan123

New member
יש בארץ לקנות את זה?

יש איזה בר מצווה, אז אני די תקוע עם הצורך בכדור... איפה קונים את השטות הזאת? זה לא צריך להיות משהו ממש טוב, רק שיראה כמו אחד אמיתי ולא גומי מגעיל... אה, וגם לא כ"כ יקר! אם מישהו יודע, אשמח לקבל תשובה. אגב, ת"א זה קצת רחוק :)

idoidoido1

New member
דיי קשה למצוא

אבל אם תחפש הרבה אולי תמצא, אני ראיתי אחד בספורט וורטהיימר בנמל ת"א

DAnalyst

New member
אם ת"א רחוק

אז איפה טוב לך? לא שראיתי הרבה מקומות שמחזיקים כדורי פוטבול, אבל אם אני זוכר נכון היו כדורים למכירה באלוף הספורט במרכז ביג שבב"ש לפני כמה שנים. עם קצת מזל עדיין יש.

laufgas

New member
יש כדור של נייקי במודיעין בספורט ורטהיימר

בישפרו סנטר.

למעלה