שאלה בקשר לכאבים ביד

shuki2

New member
שאלה בקשר לכאבים ביד

בזמן האחרון אני מרגיש כאבים בשורש כף יד שמאל כשאני מרים משקל אפילו אם הוא לא הכי גבוה.אני חושב שזה בגלל אימוני אמות קשים שעשיתי לא מזמן.גם בגלל הלימודים וגם בגלל הכאבים וגם בגלל שרציתי לשנו תכנית אימונים החלטתי לקחת שבוע של מנוחה.די השתעממתי והשבוע התקצר ל5 ימי מנוחה - גם לא רע.חשבתי שאחרי השבוע מנוחה יעברו גם הכאבים ביד אבל היום עשיתי אימון ראשון בתכנית אימונים החדשה עשיתי אימון חזה יד קדמית ושוב הרגשתי את הכאב ביד שמאל כשעשיתי תרגילי ידיים.אימוני אמות אני לא מתכוון לעשות בקרוב. האם כדאי להמשיך להתאמן על יד קדמית למרות הכאב ? (להמשיך מבחינה פיזית אני יכול הכאב הוא לא עד כדי כך חזק) ? איך אפשר לזרז את ההחלמה של האזור ? האם צריך שהאזור יהיה חבוש בזמן האימון ?

כאבים

איפה הכאב ? באיזה תנועה מדוייקת אתה מרגיש את הכאב ? נסה לתאר את הכאב (חד, עמום, עצים, נקודתי וכו´) ? בכל מקרה המלצתי לך היא לא להתאמן בתרגילים שכואב לך ובמקביל ללכת לרופא ספורט לבדוק את זה. אל תזניח !

shuki2

New member
לרמי - כאבים ביד

הכאב הוא בשורש כף יד שמאל. אני מריגש אותו בכל התרגילים שקיימים ליד קדמית. הכאב הוא כאב בכל אזור שורש כף היד הוא לא הכי חזק אך מטריד ומפריע.זה כאב עמום אבל מכאיב - איך לתאר את זה ? זה לא ממש ממש חד ונקודתי אלא כאב בכף יד שמציק.ניתן להתגבר עליו אבל אני רוצה לדעת מה עושים איתו

yaronm

New member
כנראה שיש לך דלקת

בשורש כף היד אם זה המצב סביר להניח שזה לא יעבור כלכך מהר כמו שאתה חושב במיוחד אם לא תתן מנוחה למקום. במקביל לכך שתבדק אצל רופא ספורט אני מציע לך להמנע לחלוטין מתרגילים שגורמים כאב, תחפש אחרים שלא מכאיבים לך.בכך תתן מנוחה למקום ותוכל בכל זאת להמשיך להתאמן.

יש לי כאבים דומים למה שאתה מתאר

וזה קורה לי בד"כ כתוצאה מחיפוף בשיחרור בתרגילי אמות ודו-ראשי לאחר אימון בעצימות גבוהה. בדרך כלל זה עובר אחרי מנוחה של שלושה ימים ( מנוחה מנוחה!) מקווה שאין לך משהוא חמור יותר בכל מקרה אם יש לך ספק לך לרופא קשה לפתור כאבים במימד הוירטואלי.

למעלה