שאלה בקשר לטסט

skazi 7

New member
שאלה בקשר לטסט

היום היה לי טסט ובאמצע הטסט יש קטע של כביש מהיר של איזה דקה עכשיו אני באתי נסעתי על 70 והטסטר כזה שואל אותי כמה מותר פה אז אמרתי לו 90 אז הוא עושה לי אז סע וגם חיכיתי קודם להגיע ל80 כדי להעביר לחמישי ואחרי שהוא אמר לי יעני אז שמתי חמישי והגעתי לתשעים יש מצב הוא מכשיל אותי על זה???

Krishi

New member
רק על זה לא נדמה לי שיכשיל...

אבל מצד שני אותי בטסט הראשון הכשילו כי נהגתי לאט מדי.. אבל נהגתי לאט מדי כמעט כל הטסט ואת רק בקטע של הכביש המהיר.. אז נדמה לי שתעבור..

HendrixLostSon

New member
אם כבר על טסטים מהיום..

אתם לא מאמינים איזה קטע היה לי היום! כמו שהזכרתי אתמול, היום היה לי טסט שלישי.. היה בנזונה למי ששואל.. יש מצב שאני עובר, לא נגע לי בהגה וסטאף.. אבל הקטע המעניין הוא אחרי הטסט... הוא עושה לי תעצור פה, (פה זה ב"בית נועם", משם מוציאים טסטים ויש שם הרבה בתי ספר ללימודי נהיגה) אז יש שם מלא מכוניות ללימודי נהיגה וזה, הוא עושה לי טוב אתה יכול ללכת... עכשיו האוטו של המורה שלי פתוח והמפתחות בפנים ולא חשבתי על זה בכלל... אבל גם אם הייתי חושב הייתי אומר חפיף.. היו שם כמה מורי נהיגה, וחשבתי אם הטסטר אמר לי ללכת אז בטח המורה קרוב.. קיצור הלכתי לבייתי, 10 דקות משם.. איך שהגעתי המורה מתקשר וצועק עלי איפה האוטו איפה האוטו, אתה לא אחראי בלה בלה בלה.. מזה התבאסתי.. רצתי לשם ובאמת האוטו לא היה שם.. התקשרתי אליו והוא אמר שהוא מצא אותו ליד איזה קניון באזור.. *עכשיו לדעתי הגירסה שלו לא אמינה, והוא בטח סתם אמר שהוא מצא אותו רחוק כדי שאני ארגיש רע ואלמד מהחוסר אחריות שלי.. מן הסתם לא אמרתי לו את הנקודה הזו כי פחדתי שהוא ירביץ לי.. הבחור ענקי והוא גם ככה מרביץ לי כל השיעור..

Krishi

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בונ'א מחוק אתה.. חחחחחחחחחחחחח מזכיר לי איך בטסט שלי יצאתי מהאוטו כדי להתחלף עם הילדה הבאה שעשתה טסט והשארתי את הדלת פתוחה ואיזה אוטו כמעט והוריד לנו את הדלת... והטסטר התחיל לצעוק עלי וזה "מה אתה משאיר את הדלת פתוחה?!?! מישהו עוד היה לוקח לנו אותה עכשיו!!" אבל בסוף הוא העביר אותי.. חי חי... בכל מקרה... אחי... פעם הבאה אל תעשן לפני שאתה מתחיל לנהוג...

משיייי

New member
איזה פחד

אני הייתי מתה באותו רגע שהמורה היה מתקשר אליי נו אבל עברת?

HendrixLostSon

New member
../images/Emo163.gifYeppie Yo!

עברתי:):):) איזה כיף!!! אז עכשיו כמה שאלות לי אליכם..בטח עניתם על זה אבל אין את זה בשאלות הנפוצות אז לא אכפת לי לשאול: * מה הקטע של הרישון הזמני? מה זה? איפה אני מקבל את זה? ומתי מקבלים את זה? * מתי אני אקבל את הרישיון הרגיל והטוב?:) * וממתי מותר לי לנסוע עם מלווה?

Krishi

New member
קבל:

הרישיון הזמני זה חתיכת דף שכשאתה מקבל אותו אתה צריך ללכת ולשלם עליו 131 שקל בדואר ואז זה נחשב לרישיון תקף, בדרך כלל המורה הוא זה שמביא לך את הרישיון הזמני אבל בגלל העיצומים זה לוקח זמן עד שמכניסים אותך למחשב של משרד התחבורה שעברת טסט ועד שמדפיסים את זה הקיצר זה לא נעים.. תצטרך לחכות עד שייגמרו העיצומים או להתקשר למשרד התחבורה ולקוות שהוכנסת למחשב שלהם והם ישלחו לך את הרישיון הזמני בדואר. אתה חייב להחזיק איתך את הרישיון הזמני הזה כל פעם שאתה הולך לנהוג עד לקבלת הכרטיס פלסטיק ככה שעד שלא קיבלת את הרישיון הזמני הזה אסור לך לנהוג בכלל! עכשיו.. מתי אתה מקבל כרטיס פלסטיק? את הכרטיס פלסטיק מקבלים בערך שבועיים אחרי תום תקופת המלווה... התאריך שבו תקופת המלווה שלך נגמר יהיה רשום על הרישיון הזמני... תקווה שהכניסו אותך למחשב עכשיו כי הם יכולים להכניס אותך רק בעוד שבועיים ואז תקבל את הרישיון ותצטרך לנסוע עם מלווה חודשיים החל מהשבועיים האלה...

למעלה