שאלה בקשר לטסטים....

מורילה7

New member
שאלה בקשר לטסטים....

שלום לכם אני סיימתי כבר את שיעורי הנהיגה שלי בחודש שעבר ויש לי כבר 17 והכל אני נוהגת טוב מאוד באמת, אבל המורה שלי כבר מורח אותי חודש ואומר שאין לו טסטים להגיש אותי וכבר עבר חודששש ודיי נמאס לי לחכות ובגלל שאין טסטים. לא לקחתי עוד שיעורים כמובן, כי למה אם אני נוהגת טוב וגם המורה שלי לא הגיש אותי לטסט פנימי כי הוא רוצה יענו להגיש אותי לפנימי ביחד עם החיצנוי כאילו קרוב כזה ... וכנראה שאם הוא לא מגיש אותי בזמן הקרוב לפנימי אז לא יהיה לו חיצוני. ותמיד הוא באם התירוץ הזה של משרד תחבורה שאין לה טסטרים אני יודעת מה כל מיני כאלה. עכשיו השאלה אם זה נכון או לא? הוא סתם מורח אותי?? כי לי נמאס לחכות לו שיגיש אותי ... לעבור מורה?? כי בנתיים אני רואה מלא ידידיים שלי שהם אצל מורים אחרים שניגשים לטסטים על ימין ועל שמאל...

LidorBo

New member
זה נכון..

בכל הארץ יש בסך הכל 150 טסטרים לאחורנה התפטרו 20 מתוכם והייה הרבה באלגנים במשרד הרישוי שביתות ופגרות ככה שכן יש קצת מחסור בטסטים והזמן בין טסט לטסט יכול להיות חודשיים ואפילו יותר וכניראה גם שיהו לו תלמידים שהוא הייה צריך להגיש לפניך כי לכל מורה יש מספר טסטים מסויים שמקצים לו

Haunted

New member
או שתעברי מורה באמת

כי כמות הטסטים אצל כל מורה משתנה. או שתחכי.. חוץ מזה אני מציע לך לקחת שיעורים בכל זאת. את לא תשימי לב אבל הרמה של הנהיגה שלך תרד אם תפסיקי לקחת שיעורים עד הטסט. אפילו אם עכשיו את נוהגת טוב.. כמובן שאל תקחי שיעורים בתדירות כמו שלקחת קודם כי באמת אין צורך.. אבל שיעור או שניים בשבוע יעזור לך לשמור על הטאץ' בכביש.

מורילה7

New member
באמת כדיי שאני יקח שיעורים עוד??

פעם בשבוע זה נראה לי סתם... היום דיברתי איתו שוב ושאלתי אותי אם עוד חודש, שבוע, חודשיים יש לו טסט בשבילי והוא לא ענה לי על כך.... הקטע שאין לי כסף הכל אני שילמתי ואני לא רוצה סתם לבזבז את הכסף שלי על סתם שיעורים, בשביל זה אני מנסה כמה שפחות שיעורים לעשות אבל בדרך טובה, שאני לא סתם ייכשל חס וחלילה ויבזבז עוד כסף וזמן... אוףףףףףףףףףף נמאסססס לי אני רוצה רישיוןן אני כבר מתה לנהוגגגגג באוטווו של אמא חחח איזה משרד תחבורהה מפגרר מדינה מושחטטתתתתת כבר יאוו כם כן הנשיא החרמן הזה!!

Wild Eye Joker

New member
איך הנשיא קשור לזה../images/Emo2.gif

כן, הוא מושחת ואנס [כנראה] אבל מה קשור לזה שהמורה שלך מורח אותך ושיש מחסור בטסטים? בחיאת, מבינה אותך, באמת! גם אני מתה לטסט כבר...אבל מפה ועד לקשר את הנשיא לזה...

Haunted

New member
אין דבר כזה "אני סתם אכשל"

אם נכשלים, אז עושים שוב עד שעוברים. מה לעשות לא כולנו נולדנו לעבור טסט ראשון. את מייחסת לזה יותר מדי חשיבות. תפסיקי להגיד "אוף אני מתה כבר לסוע באוטו של אמא" ותתמקדי באיך שאת נוהגת. כי רק ככה תוכלי לנהוג באוטו של אמא. שוב, או שתחכי.. או שתנסי לדבר עם מורים אחרים ותשאלי אותם תוך כמה זמן הם יכולים לארגן לך טסט.

למעלה