שאלה בקשר לטירונות

mmhbk

New member
שאלה בקשר לטירונות

חייבים להביא את הקיטבג "היפה" שקיבלנו או שאפשר להסתפק בתיק טיולים?

אבשי ג

New member
כן. חייבים להביא אותו. אח"כ...

תוכל להביא עוד תיק ולהשאיר את זה.

mmhbk

New member
להשאיר מה?

את הקיטבג או את התיק הנוסף? ועוד שאלה: שמעתי שמשחררים הביתה רק פעם אחת לאורך כל הטירונות. עד כמה זה נכון והאם נקבל חופשות בחגים(ראש השנה ויום כיפור)?

alvin

New member
למה הם לא שולחים פשוט מכתב עם...

כל הדברים שאנחנו צריכים להביא?

שמש27

New member
הם שולחים - אתה לא קיבלת ? אז הנה:

סתתתתתתתתתתתאםםםםםםםםם.......... אז לטובת כל אלה שיוצאים בקרוב לטירונות, טרחתי והבאתי לכם את השירשור האלמותי: מה להביא לטירונות ? יאללה, תהנו, תתעצבנו - ותחזרו בשלום. ושני נ.ב כמיטב המסורת: 1. אבשי: זה הזמן, בימים הקרובים, שוב לשים את "מה להביא" בטאג-שו-איסמו... 2. תעזרו לי להקפיץ את זה - ותחסכו לנו זמן, כסף, עצבים, דלק, פיצה וקולה....

שמש27

New member
../images/Emo41.gif מקפיץ בשביל הטירונים ../images/Emo41.gifציוד../images/Emo41.gif

ראו הודעה למעלה

alvin

New member
דיברתי עכשיו עם מדור עתודה

והם אמרו שצריך להביא את הכל כולל המעיל. שאלתי למה אז אמרו לי שכנראה יעשו מסדר ויבדקו אותנו

appleH1

New member
עתודאים..

כשאני עשיתי טירונות, באתי עם תיק גדול (צ´ימידן? לא משנה), ובלי הסוודר והמעיל. לא הייתי יוצא דופן. אני חיב להגיד שאני פשוט נדהם לגלות שיש אנשים שעדיין לא הבינו. אלבין ידידי, אתה עשית את הטעות הכי אידיוטית (no harm intended) והכי קלאסית שאפשר לעשות: שאלת קיטבג. טסק, טסק.

macco

New member
עם מי דיברת בדיוק?

ידיד שלי דיבר עם מדור עתודה צפון ומה שהם אמרו להביא זה בדיוק מה ששמש אמר(בלי מעיל וסוודר, זוג אחד של מדי א´ וכו´)

למעלה