שאלה בקשר לטיפול

asdfgh8520

New member
שאלה בקשר לטיפול

אהלן..בכיתה ה למדתי רייקי דרגה ראשונה..עד כיתה ז עוד הייתי עושה רייקי אך מאז די הפסקתי... היום אני בצבא
בזמן האחרון התחלתי שוב להתעניין בזה ועניין אותי לדעת האם עדיין אני יכול לטפל או שעלי לעבור שוב קורס. או שאני צריך לעשות משהו כדי שזה יחזור לי.

בכל מקרה לחבר שלי כואב הצוואר זה מקרין גם לראש... איך כדאי לי לטפל בו והםאם אני חייב לקבל תמורה כדי שהטיפול יצליח?
אני עושה את זה נטו בשביל לעזור לו ובלא בשביל תמורה כלשהי..התמורה בשבילי היא ההצלחה של הטיפול אבל אני יודע שהרייקי עובד עם עיקרון של תמורה...

תושה מראש על העזרה..

eitanreder

New member
לגבי תמורה

גם תודה רבה זו תמורה. אישית אני עובד ללא שיטה מסודרת,שהרי הרייקי יודע לאן ללכת וכמה לתת.ואנחנו בעצם רק מובילים אותו למטופל.
לגבי הזמן שעבר,הרייקי דומה לרכיבה על אופניים ,או לחילופין לסקס. לא משנה כמה זמן עבר,תמיד תזכור את מה שצריך לעשות.
הצלחות...

asdfgh8520

New member
תודה רבה

תודה רבה.
בנוגע לטיפול באבי צוואר האלה של חבר שלי שמקרינים לראש. כיצד כדאי לטפל בזה? מבחינת הנחת ידיים..לייזר וכאךה.

שאלה נוספת.
כשעשיתי את הקורס זה לא ממש היה קורס זה היה יומיים כאלה ומין טובה שחברה של אבא שלי מהעבודה עשתה לי..לא קיבלתי תעודה בסוף או משהו.
זה לא היה משהו רשמי ובעתיד אחרי צבא אני מתכנן ללמוד רייקי עד דרגה 3
והשאלה היא האם חזרה על קורס דרגה 1 כולל חניכה והתכווננות זה בסדר??

תודה

נועיק

New member
כאבי צואר ותעודות

כדאי להתחיל את הטיפול במקום שמרגיע, הייתי מתחילה ממקלעת השמש, עולה לצ'אקרת הלב ואז לצואר, כשכל נקודה כזו לשים יד אחת מקדימה ויד אחת מאחור.
יש לשער שמשהו בעמוד השדרה מקרין (אם לא קיבל מכה או משהו אחר)
לכן אפשר לעבור חוליה חוליה מהשכמות כלפי מעלה.
אפשר גם כלפי מטה, איך שמרגיש לך נכון.

אני לימדתי את הדוד שלי רייקי ברבע שעה (היה במצב אקוטי)
וזה הצליח והמשיך עוד שנים אחר כך.
התעודה לא חשובה, היכולת היא מה שאמיתי.

בהצלחה!

asdfgh8520

New member
תודה רבה רבה..ובקשר לתעודה

אנסה לטפח ככה.

בקשר לתעודה.
אני מבין שהחשוב זה היכולת אבל אם ארצה לעסוק בזה אצטרך תעודה... ובלי קשר אני לא זוכר הרבה מהקורס ופחות מרגיש את האנרגיה זורמת כמו פעםצ השאלה היא אם אין בעיה לעבור שוב חניכה....
ופעם קראתי שלפני טיפול או סתם כשרוצים אפשר לעשות איזה התכווננות כזו...יש משהו כזה? איך עושים אם כן.

נועיק

New member
חניכה אפשר כמה שרוצים, לא בעיה בכלל!

התכווננות - הרגע בו אתה מתחבר לרייקי.
יש פעמים שלא מתאמצים והחיבור פשוט שם,
יש פעמים שצריך קצת יותר, בשביל זה הכיוונון.

asdfgh8520

New member
מצוין.

סבבה אז בהחלט אלך לקורסים אחרי הצבא.
קניתי את הספר "המדריך השלם לרייקי" של מסטר נהאורו. הספר אומר שאפשר לעדות חניכה עצמית מה דעתכם על זה ועל הספר?
בכל מקרה קניתי אותי לא כדי לוותר על קורסים אלט כדי להעציק ולדעת יותר.
יש שם פרק על טעינת רייקי ועל זה שאלתי.
לא בדיוק הבנתי איך עושים את זה.אם אפשר הסבר אשמח

תודה

נועיק

New member
ספרים זה טוב

בדיוק כמו שכתבת - להעצים ולדעת יותר. גם זו דרך של הוראה.
חניכה עצמית - אפשר אם אתה מאסטר ויודע איך לחנוך.
כל השאר לדעתי זו פשוט מדיטציה. מעצימה ללא ספק, אבל לא חניכה.

טעינת רייקי -
טפל בעצמך כל יום, הכי העצמה שיש.
יום אחד תמצא מורה ותוכלו לבדוק יחד איך אתה מוצא העצמה אישית נכונה.

למעלה