שאלה בקשר לטיימר

spheonx

New member
שאלה בקשר לטיימר

אממ.מישהו מכם רוצה לרענן את זכרוני כיצד יוצרים טיימר שפועל מדי יום?
timer 00:00 1 1 /func​
יגרום להרצת /func חד פעמית כאשר תגיע השעה חצות כיצד גורמים לטיימר הנ"ל לעבוד מדי יום?

spheonx

New member
גם לא!

timer 00:00 0 1 /func גורם להפעלת ה /func החל מ00:00 פעם בשניה... בעיקרון אני צריך להגדיל את ה1 ל24 שעות אבל עד כמה זכור לי בפעם האחרונה שניסיתי המירק התחרפן כשקיבל מספר גדול כלכך

spheonx

New member
הטיימר הראשון שלי?

הכוונה ל: timer 00:00 1 1 /func ? אם כן, אז הטיימר הזה לא עבד, לכן פניתי לעזרתכם אגב, אתם מוזמנים לבדוק בעצמכם ולהיווכח במקרה הכי גרוע - באג בגירסת מירק הנוכחית שלי למרות שקשה לי להאמין

havlaz

New member
נו אז למה להסתבך על כך הרבה

תכניס בfunc שיקרא עוד הפעם לטיימר לפעם הבאה

spheonx

New member
לא עוזר לי הרבה

זה כבר גורר לי יותר מדי טיימרים ברגע שאני מפעיל נגיד ב00:00 את /func הוא מבצע פעולה ושוב קובע טיימר ל 00:00, אם הפעולה לקחה פחות מדקה (והיא אורכת באמת פחות מדקה) הטיימר הבא יופעל כמספר שניות אחרי מכיוון שטווח השעה עדיין 00:00 האם יש אפשרות לציין שניות ? לקבוע את הטיימר ל00:00:00 ?

spheonx

New member
no offence

אבל זו שיטה ערבית חייבת להיות דרך לעשות את זה בלי מיליון טיימרים (מיליון הכוונה ליותר מאחד)

havlaz

New member
אל תגזים

אם כבר שיטה בדוואית
זה ממש לא מיליון טיימרים, זה טיימר אחד, ברגע שנכבה מפעיל אחר, ממש לא משהו היסטרי.. ושאין פתרון, אפשר להשתמש כרגע בזה..

spheonx

New member
כן, זה מה שיש עכשיו

פשוט חשבתי אם יש דרך בטיימר אחד קשה לי להאמין שזה בלתי אפשרי שמתי טיימר timer 00:00 0 1 הוא התחיל לעבוד מחצות , פעל כל שניה, זאת אומרת שאני צריך לשנות את ה1 ל 24*60*60 לא? שיניתי ל86400. בהגיע השעה לחצות לא קרה כלום אך ברשימת ה /timers הפך הדיליי ל86400, היכן שהיה מצוין קודם חצות מוזר לי עשיתי משו לא טוב? או באג של המירק? אני יודע שלדוגמא בvb יש הגבלה של טיימר לדקה, טיימר של יותר מדקה לא יתפוס האם ככה גם במירק!?

havlaz

New member
שלח מכתב לחאלד

רק אל תשכח לציין למטה, בסוף המכתב, שאתה אזרח המדינה הכובשת, לקבלת יחס טוב יותר

spheonx

New member
בכיף

שיילך מג'אדרה נשאל בחדרי תמיכה של מירק או משו מתחיל להציק לי העניין

ReactoRx

New member
לא נכון! חאלד אדם נחמד ואדיב

כתבתי לו מכתב לפני שנה וחצי ולפני חודש קיבלתי תגובה של 2 שורות!!!!!

למעלה