שאלה בקשר לטארה

Silver Surfer

New member
שאלה בקשר לטארה

אני דוכר שבאחד הפרקים בעונה הרביעית ראו שווילו וטארה ביצעו איזה כישוף (נראה לי כדי למצוא את השדים והערפדים שנמצאים באיזור) ואז טארה פילחה קצת אבקת כישוף ושמה אותה מתחת למיטה, אח"כ הכישוף לא הצליח. אז השאלה שלי היא; האם טארה היא מרושעת ומתכננת להרוס את העולם ולשלוט בכוחות האופל? כי לפי מה שאני יודע היא לא (ראיתי שהיא עדיין משתתפת בעונות היותר מתקדמות). בכל מקרה, למה לעזאזל היא גנבה לווילו את האבקה?!

Mnementh

New member
איך שאני הבנתי את זה

בעיקרון טארה בהתחלה העמידה פנים כאילו היא לא מכשפה חזקה ווילו לא ידעה את זה, אבל טארה ידעה שהקסם שווילו הולכת לעשות הוא מסוכן מדי וכו´, אז היא בכוונה "דפקה" אותו אבל לא רצתה לפגוע בה או ביחסים שלה איתה , ולתת לה את הכבוד ואת היוקרה. אח´כ גילו פתאום שיש לה כוחות חזקים וגם ווילו הבינה את זה.

B a n j o

New member
../images/Emo41.gif

אתה צריך לראות את העונה החמישית בשביל להבין אם אתה רוצה ספוילר תבקש, טוב אני אתן בכל מיקרה
בעונה החמישית רואים את אבא שלה והאחים שלה באים לקחת אותה בתירוץ שבגיל מסוים, כל הנשים מהמשפחה נהפכות לשדים (השד בהן יוצא). וטארה מאוד פוחדת מזה והיא מאמינה להם. בגלל זה היא גנבה לווילו את האבקה כדי להרוס את הכישוף כדי שוילו לא תגלה שהיא שדה (למרות שהיא לא וזה היה סתם תירוץ של הגברים במשפחה כדי לשלוט בנשים ולדכא אותן)

למעלה