שאלה בקשר לחתונות

שירלי317

New member
שאלה בקשר לחתונות

איך אפשר להתחתן במייפל? למה זה טוב? ואיך אפשר להיות מוזמנים לחתונה? כי ראיתי שאי אפשר להכנס לחתונה בלי הזמנה.

XxTherionxX

New member
שאלה בקשר לאמוריה פי קיו...

בחלק אחרי שהורגים את הבלרוג... צריך לעלות למעלה בחזרה לדבר עם האיימוס הזה.... יש למישהו מושג על איזה טלפורטים צריך לעלות כדי להגיע אליו???? פשוט מעצבן.. מזמן לא עשיתי את הפי קיו הזה ואתמול... הם השאירו אותי שם ועברו לבונוס בלעדי...

Shaampoit

New member
../images/Emo28.gifכן,

איך אני אסביר חח אוקיי אז נכון יש את האמצע למטה למטה - אז את הולכת למדרגה שמשמאל ללמטה - לוחצת פעמיים - (שתי שיגורים), ואז את קופצת מעל לקוץ למדרגה שמתחת ולוחצת פעם אחת -> ואז הגעת אליו.. יואו איזה מגעילים , אני תמיד מחכה לאחרים , |: מגעיליםם.. S:

Shaampoit

New member
../images/Emo28.gifאין בעיה, גם עכשיו הייתי

עם לידר והייתה מישהי כמוך שלא ידעה מה לעשות ונתקעה שם, אז התחלתי להסביר לה והיא הייתה בדרך והלידר נכנס לבונוס.. S: אחרי זה בבונוס הוא גנב לי תפוח !

XxTherionxX

New member
יששששששששששששששש!!!!!

סוף סוף!! גם הבנתי איך עולים למעלה.. וגם!!!! קיבלתי תפוח כחול!!!!!!!!! ווואאאאאאאאאאאאאהההההההההוווווווווווווווווווווווווווו

XxTherionxX

New member
ווואאאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo13.gif

גם אני רוצה!! לא יוצא לי יותר תפוחים

Shaampoit

New member
../images/Emo28.gifאוקיי , תשובות :

1. בעזרת NX - הרבה NX.. 2. למה זה טוב? מרגע שאת נשואה את עשירה.. חח אם תחרשי על AMORIA PQ את מקבלת כל מיני דברים שעוזרים להתעשר.. 3. את צריכה שחברים שלך יזמינו אותך או לבקש ממישוה שאת רואה שעומד להתחתן . זה הכל :)

למעלה