שאלה בקשר לחצלולים

גיאסלע

New member
שאלה בקשר לחצלולים

אתמול היה לי חלום צלול. באמצע החלום מישהו התחיל לרדוף אחרי. השאלה שלי היא: מה עושים כדי להעלים אנשים בחצלול? (תמיד הסברתם לי איך ליצור דברים, עכשיו הבעיה הפוכה....)

Real Dream

New member
מה שאתה רוצה!!!!!

אתה לא מבין? זה החלום שלך. זה המוח שלך. אתה יכול להחליט סתם כך שהוא יעלם, אתה יכול לעשות קסמים... מה שאתה רוצה! אין שיטות קבועות ומוסכמות לדברים האלה. יש לך דמין - תשתמש בו. תמציא מכונה מיוחדת שמעלימה אנשים. בחלום צלול, כל דבר יכול לעבוד, בכל מקרה ובכל בעיה. התנאי היחיד הוא להאמין שזה עובד. ככה זה גם לגבי יצירת חפצים, וכל דבר אחר.

גיאסלע

New member
חח

אם אתה חושב שזה כזה פשוט אתה טועה ובגדול! זה לא כאילו זה סרט שאתה הבמאי שלו ואתה קובע מה שאתה רוצה שיהיה! אולי אחרי הרבה אימונים אתה יכול להגיע למצב כזה, אבל ברמה שלי ממש לא... בן אדם מתחיל לרדוף אחרי, אין לי זמן ליצור מכונה שתעלים אותו, לא רק שאני עוד לא הצלחתי ליצור שום דבר. אני כל הזמן עצמתי את העיניים וקיוויתי שהוא יעלם כשאני יפקח אותם, ובסוף התעוררתי ככה...... סתם הרס לי את החצלול כל העניין...

Real Dream

New member
דבר ראשון, ובלי עצבנות ובלי לחץ....

א נ י ב ת ! ! ! !
בלי להתרגז......
אוף.... אז אל תעלים אותו. תחליט שהבן אדם הזה רודף אחריך כי שכחת את הארנק שלך איפשהו והוא מחזיר אותו לך, או משהו בסגנון. יש מיליון ואחד דברם שאתה יכול לעשות עם קצת, ממש טיפת, דמיון. ו-כמו שנאמר לך כבר הרבה - אל תקווה. תחליט. תקבע עובדה. לחלום שלך לא אכפת מתקוות. במקום "הלוואי שהאיש הזה יעזוב אותי" נסה - "האיש הזה יעזוב אותי עכשיו!". תן פקודות, אפילו בקול. אני מתטערת להודיע לך, אבל אני הייתי מסוגלת לזה כבר בחלום הצלול השני שלי, אם לא בראשון. נכון, צריך קצת זמן לרכוש נסיון, אבל זה לא דורש אימונים של שנים. אפילו בחצלול הראשון כבר אפשר לרכוש את הניסיון הדרוש. ודבר אחרון - אתה לא תרכוש שום ניסיון אם לא תנסה, ותנסה עוד פעם, ואחר כך עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם.

למעלה